Transtorn

Un relat de: Bonhomia

Estic escoltant Frank Zappa. Un CD que em vaig gravar de la biblioteca. La varietat de sons fa que sigui una música molt rica, i també molt original. Però el meu transtorn esquizoafectiu, o la meva esquizofrènia ( no sé exactament què tinc perque els psiquiatres no m'ho deixen clar ), segueixen aquí. Arrossego moltes depressions i molta ansietat. A vegades és insuportable. A mi m'encanta llegir, però amb l'ansietat se'm fa difícil, em costa llegir més de quatre pàgines seguides.

Sento una mena de pànic per tot el que m'envolta. És com si jo fos el centre d'atenció de tothom. Quan vaig pel carrer tinc molta paranoia. Em crec que la gent m'observa i que tot està contra mi. Els pensaments se'm tornen molt confusos quasi fins a provocar-me mal de cap.

Avui és divendres i m'agradaria sortir. Però sortint també m'ho passo malament.

Ara, a casa meva, estic amb la meva germana, que deu estar mirant la televisió. Em sembla que no acaba d'entendre el que em passa, i pel que respecta al meu pare, això encara és molt pitjor. Li tinc pànic, al meu pare. Sento com si em volgués dominar. Sembla que només està satisfet així. Jo, per la meva part, conec molt poques coses personals d'ell.

No m'agrada gens la situació en la que em trobo. Tinc sensacions maníaques contínuament. Ara que estic escrivint això, em sento millor, però.

Però també em preocupa el tema de les classes de guitarra que dóno. En vull donar més, només en dóno dues a la setmana, però no m'acabo d'atrevir. Estic esperant el dia que pugui trencar aquesta barrera.

D'altra banda, m'agradaria estar animat. Realment sofreixo. Però això sembla que no para. Se'm fa difícil respirar "aire pur". Em sento contaminat. La meva ment em domina molt fàcilment. M'agradaria dominar-la a ella.

Comentaris

  • Cosa que realment està a les teves mans i dins la[Ofensiu]
    GTallaferro | 25-02-2007

    teva mateixa ment.
    Primer recomenar-te Vàriescoses:
    Una bona medicació elimina, tot i que sembli impossible aquestes sensacions que em descrius. Jo, ja fa uns quants anys, també per culpa d'un transtorn, també vaig experimentar tot el què tu dius.
    Segon: Pensa que la solució està dins teu. Tan debó tot el que et dic et pugui servir per alguna cosa, perquè realment jo sé com es pateix estant així i em sap greu que tu et trobis, ara així.
    A veure, segon:
    Intenta seguir un ordre. No et forcis massa. Tingues cura del teu transtorn amb el que et diu el metge. L'has de dominar i creu-me, que és pot fer...
    Tercera: Escriu, expressat treu-ho tot, Dóna forma a les pors. Si tens ansietat, medicat. Jo ara estic passant crisis d'angoixa i la medicació m'ajuda força.
    Quarta: Fes més classes de guitarra, escolta música. Desconecta. Surt a passejar. Parla amb la gent.
    Jo sé que podràs fer-ho.
    Des d'aquí tot el meu suport,Sergi. Aviat espero llegir relats teus en els quals dominis al transtorn.

    Molts petons!!!!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515390 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.