Transició de sentiments

Un relat de: Nefertitis
Potser en algun moment tens la sensació que tot ha canviat i que tu, ets diferent. Que per fi has aconseguit convertir-te en la persona antagònica que sempre buscaves; algú capaç de no sentir-se culpable contínuament, de caminar sense por, endavant. I t’adones que tot i res ha canviat. La vida, els paisatges que t’envolten, les persones... Són les mateixes, però les circumstàncies, els entrebancs, les batalles que la vida t’ha ratat han fet divergir la teva manera de concebre les coses, les persones, la felicitat. Has après tantes coses a llarg d’aquest camí... Has hagut de madurar a marxes forçades, a no rendir-te quan tot semblava esvair-se. I sí, segurament t’has equivocat una i mil vegades. Potser fins i tot, sense adonar-te, has fet mal a gent que t’estimes... I ara que prens un camí distint et dóna la sensació que ets egoista, doncs t’aferres a allò que et fa sentir bé i prioritzes les coses de manera distinta.

Hi penso, hi dono una i mil voltes, em recrimino haver fallat aquí, allà, a ell, a ella... I sí, per això et dic “perdona'm si no t’he demanat perdó”. Analitzo la meva manera de ser, d’actuar... Sí, ja ho sé, no sóc perfecte ni aspiro a ser-ho. Tothom s’equivoca, pren les seves pròpies decisions i no per fer-ho es sent culpable. Jo en canvi ho visc així. Potser perquè sóc insegura, perquè tinc por, perquè no em perdonaria fer mal a ningú...
Potser simplement no em sé expressar.

Comentaris

  • coincidim[Ofensiu]
    Krisalida | 23-04-2011 | Valoració: 10

    Si,coincidim en molts dels aspectes que escrius,descrius molt bé les sensacions i sentiments .Sóc nova , fa 2 dies que hi sóc i lo cert és que hiha relataires genials.
    Felicitats!

  • Desfent la inseguretat[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 22-04-2011 | Valoració: 10

    Gran exercici literari i gran exercici personal d'autoexàmen.Inseguretat i barreja de sentiments en moments donats, però afirmació d'un mateix per tranquil.litzar-nos. No et preocupis, la inseguretat és un camí cap el retrobament; has de dubtar per qüestionar-te coses i si no te les qüestiones no les resoldràs. Estàs fent un pas molt important i, a més, ho estàs escrivint, escrivint perfectament permet que ho pensi. Endavant sempre, escriu sempre i llegeix sempre. Una forta abraçada.
    Aleix

  • Sincer...[Ofensiu]
    natasha | 21-04-2011

    ... i amb molt bones idees, això és el que el fa proper i que realment visquem en primera persona el que expreses.
    De vegades toca aferrar-se a un mateix, a les ganes de fer coses, sentir-les i actuar! No sempre pots agradar ni complaure a tothom, l'important és estar segura dels passos a donar (i t'ho diu una cagadubtes).
    Una abraçada

  • sí et saps expressar i dius...[Ofensiu]
    joandemataro | 21-04-2011 | Valoració: 10

    coses molt interessants en aquest text. És inevitable fer mal als altres, com ens fan també a nosaltres, sovint són malentesos, interpretacions, les presses, els nervis... el que és important també és saber demanar perdó o ser valent per demanar explicacions als altres...
    una abraçada
    joan

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

85833 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.