Tot és perfecte

Un relat de: maite masachs vendrell

Tot és perfecte

Sóc a casa, i des la finestra veig, i observo la natura que tinc al voltant, estic escoltant una música que convida al silenci, i deixo que tot el meu cos s'impliqui en les diverses sensacions, de calma i pau, tot es perfecta, ..... ara, fa una estona, que uns negres núvols han tapat la cara de l'astre rei.

Un fort vent anuncia pluja, i els verds de la gespa, i les fulles d'els arbres van canviant de color, ... semblen com més foscos, ... el sol els omplia de llum i els feia brillar , però tot es perfecta.

Els ocells han deixat de cantar, sols una garsa resta picant algun pinyó, sense pressa, sembla com si algú li hagués dit quin és el punt feble d'aquest fruit , és un esforç que te la recompensa immediata.

Arriba un altre garsa, i aixecant el vol marxen les dues , una d'elles s'emporta en el bec un pinyó
... Ara tot està en calma,... observo i deixo passar l'estona, doncs gracies a Déu de poder gaudir d'aquest dolç "far niente".

Comencen a caure unes grosses gotes, ... augmenten la seva intensitat, al lliscar pel vidre de la finestra sembla que vulguin guanyar entre elles algun valuós premi, per a mi desconegut, tot plegat un xàfec de cinc minuts, que ha deixat l' inconfundible olor de la terra mullada, ... és un regal més de la natura.
I ... com sempre tot és perfecte.

Comentaris

  • es troben a faltar[Ofensiu]
    Lady_shalott | 10-12-2007

    aquests sons i aquestes sensacions que no crec que aconsegueixi gaudir a la ciutat on visc... sobretot la calma, ai, i l'olor de terra mullada! tot sense pressa, assaboreixo també aquest sentiment d'uns moments plàcids, perfectes.

    Petons,
    Lady Shalott

  • Viure el moment [Ofensiu]
    Avet_blau | 19-10-2007 | Valoració: 10

    Viure i trepitjar el lloc i l' espai,
    moments que tenim tan sovint ,
    i que pasen sense adonar-nos,
    per manca d e temps , desidia
    per no obrir els ulls !.

    Avet

  • Coincidencies[Ofensiu]
    Melcior | 18-10-2007 | Valoració: 10

    Natura ,pluja , ocells , calma , olor de terra mullada .
    Endavant!

l´Autor

Foto de perfil de maite masachs vendrell

maite masachs vendrell

19 Relats

65 Comentaris

19738 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Seria molt llarg fer un extracte de la meva vida, sols vull dir que ara tinc 61 fantastics anys, degut a una malatia progresiva vaig amb cadira electrica, i si be em costa escriure .... tinc teclat de pantalla, i m'en vaig sortin, el meu català escrit, te un munt de faltes, però prefereixo escriure en català perque mi sento mes comoda, ... els meus "poemes" estan fets des de dins, i molts d'ells parlen de la natura , o de somnis i desitjos de jugar, volar, del cel o el mar, etc en fi perdoneu-me les meves faltes, que de mica en mica seran menys. Una abraçada per tots Maite