Torno a parlar de l'aire, melodia de l'aire

Un relat de: madame dorë

Puc considerar-me amant exasperat d'un ser que si no és viu és que és fictici, preciosa donzella nascuda del llibre, llibre de pagines blanques. Llibre de llibres que em provoquen pànic, o temor; i enyorança. Si no sé escriure el que em plantejo és potser perquè valoro amb massa pes les pors, terrors que m'omplen i es concentren com a líquids en el cos, com oxigen feble en l'aire. Em pesen els ulls de conservar-los oberts, i em fiblen del desig que alberguen, per tancar-se. Avui tot allò que penso té sentit i és envà. L'absurd és sòl de tota teoria però ara manca, m'intriga, i em planteja esveltes melodies.


No puc tornar a parlar-ne. Ja que, si no m'han comprès no ha estat per falta d'escolta, escolta flonja i impenetrable. Massa poc permeable. Hable pensando i serà presa de l'atzar.

Si l'aire no és fosc és perquè hi hem de veure.

Comentaris

  • TOTS ESTEM TOCATS PER L'AIRE![Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 07-10-2008 | Valoració: 9

    Es un esser que sense ser vist es toca, es sent, es palma i es filtra fins a dintre de les nostre ànimes. Respirem gràcies a ell, ens constipem gràcies a ell, sentim fred gràcies a ell i escrivim gràcies a ell i a gent com tu que tenen aquesta inspiració. Felicitats!

l´Autor

madame dorë

9 Relats

7 Comentaris

6556 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
De mi, sobre mi mateix*

Sense motiu aparent em tormenta trobar-me sol, no parlar-ho i no explicar res d'això. No hi ha premissa, ni causa.Tot es fruit de l'instant, un instant que es repeteix i que retorna, tan aviat com s'esvaiex. No puc evitar-ho i t'enyoro, tan pel teu amor com per la teva força, així com per la por que em suposa adormir-me sol, a la voluntat d'un temps que m'observa des de fora i que em valora, que em sospesa. A la voluntat d'un son que m'espera assedegat i indecís, que em prepara escenes i raons falses, tant falses que resultaran certeres. Tant, altra vegada, com aquestes paraules justes i inofensives, que ningú enten i no es valoren; tan senzill com aquestes paraules juntes, que construeixen el resultat il·lògic però veraç d'aquest nou relat realista, el meu relat realista, i la seva profunda certesa: al marge de suposicions o difamacions, opinions.

[madamme dorë - pol.dunyó.ruhí]

madamedore.blogspot.com
minimal.musique (nospam) underave.net