Tornar

Un relat de: Puça

Allà on els dies són una extensió de temps, que recorre l'espai entre l'hora de sortir, a ballar, a beure, a viure, i el moment de descansar el cos de tantes sensacions. Allà hi vaig deixar l'ànima. I ara, tinc el cos atrapat dins d'una gabia de la que no puc sortir. El temps farà els barrots més estrets, deixarà passar una brisa que renovarà l'aire viciat que omple l'espai entre aquestes quatre parets. I la rutina substituirà els dies sense hores, el temps sense horaris ni rutines. I les normes imposades pel cervell seran el fre d'un cor que dictava les ordres a seguir.

La vanalitat tot ho omple. Obliden que l'important és viure. V-I-U-R-E: Gaudir, riure, sortir, fer, desfer. Deixar de banda el què diran, superant els obstacles d'una cursa que tot sovint es corre massa ràpid. Aquí, a la ciutat, on tot es mou al ritme del tic-tac d'un rellotge, aquí res ha canviat des que vaig marxar. I ara només vull tornar.

Comentaris

  • l'eterna lluita...[Ofensiu]
    Capdelin | 07-03-2006

    entre el cor i la ment... la passió i el raonament fred... la passió i el fre moderat...
    potser la vida està feta d'aigua i de foc... de caigudes i aixecades... de marxar i tornar... SOM JOVES!!! l'esperiència encara no té saviesa acumulada i anem fent camí i aprenent a VIURE!
    Tu rai que estudies química i pots posar en la vida "química" i màgia de laboratori je je...
    petons i una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de Puça

Puça

33 Relats

91 Comentaris

38431 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Fa 21 anys que vaig nèixer a la ciutat de Barcelona. Ara en fa ja 4 que estudio química... i cada any, cada moment, cada il.lusió, cada sentiment, els intento reflexar als petits relats que deixo per aquí de tant en tant, quan l'inspiració decideix visitar-me.
Espero que us agradin.

Una abraçada!

Per a més informació... a_bon_ramos@hotmail.com

www.fotolog.com/kukuso