Tornar a començar

Un relat de: Nyaelven

Des de la nostra "no-historia" no m'he tornat a fixar amb ningú. Primer, desitjava que tinguéssim alguna cosa. Després, te'n vas anar i jo no em vaig veure amb cor de dir-te el que sentia, encara que ja ho sabies, i tu mai m'ho vas deixar clar. Ho vaig passar tan malament que pensava que no podria tornar a plorar mai més de tantes llàgrimes que vaig deixar anar per tu. Amb el temps vaig aprendre a odiar-te, les teves mentides i el que l'altre gent deia de tu van ser la gota que va tombar el got. Però no me'n penedeixo perquè aquesta mena d'odi em va ajudar a oblidar-te. I ara que t'he oblidat, que estic a un altre país, i que puc començar de nou i fixar-me en altre gent, em va aparèixer un dubte: Mai m'havies estimat? De cop, després de tres anys, vaig sentir la necessitat de saber-ho, com si no pogués començar de nou sense tenir-ho clar. Així que t'ho vaig preguntar. Et vaig preguntar si mai m'havies estimat i si el destí ens va fer una mala passada fent-te marxar. I em vas dir que sí. Aquest "sí" em va treure un pes de sobre, vaig sentir que l'única engruna que em podia fer caure en l'espiral de solitud, que ja vaig passar, s'esfumés. Sé que si la resposta hagués sigut no també m'hagués alleujat.
Ara sé que puc començar una nova vida, sense mals records ni dubtes. I a partir d'ara sortiré al carrer creient una mica més en mi mateixa, que ja toca.

Comentaris

  • El teu relat...[Ofensiu]
    Evanthia | 12-10-2007 | Valoració: 9

    El teu relat em recorda a la meva propia història. Ara mateix intento començar de nou després d'una història que m´ha fet molt de mal. Està molt ben expressat el sentiment que es viu quan això passa. El dubte de si aquesta persona que ara intentem que no signifiqui res alguna vegada ens ha estimat realment. Et recomano que et passis pel meu anterior nick (thaïs) i llegeixis l'últim poema que li vaig dedicar a aquesta persona. Es titula "silenci" i significa el final d'una etapa.
    Una abraçada molt forta.
    Evanthia

l´Autor

Foto de perfil de Nyaelven

Nyaelven

26 Relats

84 Comentaris

35133 Lectures

Valoració de l'autor: 8.98

Biografia:
Una vegada la gran escriptora Maria Mercé Roca va dir en una trobada: " Quan estàs bé no escrius". Aixó vol dir que tots els que escrivim encara que podem sentirnos "moderadament feliços" sentim que ens falta alguna cosa.
Jo vull que algú em digui " deixa'm ser el que et falta"
( porca miseria 25-12-05)

M'agraden aquestes frases, sóc feliç la major part del temps tinc molt bons amics, estic fent una carrera, però hi ha moments en que amb aixó no en tinc prou. Sóc massa exigent amb mi mateixa? O potser ja m'està bé ser moderadament feliç?