TORNA, ISRAEL !

Un relat de: kefas
No m’ho puc creure. Només fa una estona que no hi és i ja esteu somiquejant. Com llastimoses ploraneres que acompanyen el seguici de dol per la posta d’un sol que un dia les va enlluernar. Com ofesos despitats per la traïdoria del nou messies que els havia de portar cap a la terra promesa on la pluja del manà de la imaginació desbordant havia de fer tornar a créixer l’entusiasme en la terra erma del desencís.

Què trobeu a faltar ?. Les circumlocucions sarcàstiques que vorejaven el vòmit per expel•lir en un guèiser divertit una pluja de provocacions desvergonyides ? Les subtileses d’una anàlisi visceral que espetegava en el cor dels éssers més incrèduls ? L’amabilitat soterrada en una crosta d’humor insolent ? La sensibilitat per captar les essències de la frustració i convertir el desengany en un salm a la vida ?

No ploreu. Alegrem-nos d’haver-lo conegut perquè ha il•luminat amb la llum de la seva desesperança els forats de les nostres mancances.

Comentaris

  • In memoriam[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 11-08-2018 | Valoració: 10

    Mira Kefa, ara que ja ha passat un any. Vull sincerar-me amb tu, vull confessar-te una cosa i molt grossa! Vaig ser... vaig ser jooo! qui va fer desaparèixer l'Israel de R.C. Si, va passar que en un dels seus comentaris adreçats a mi, em va insultar amb tanta mala baba que, jo, empès per l'ofensa, que no va ésser poca, vaig pitjar on diu en lletres roges:"Ofensiu". I Paaff! l'Israel, vist o no vist, es va esfumar de R.C. Corre la veu que, transvestit, actua en un antre del carrer Robadors, anomenat, "La madre que lo pario". Altres que l'han vist fent de professor a la Pompeu Fabra i els més mal intencionats, fan córrer la veu que va morir d'un excés de sobredosi mentre es feia un palla mental de les seves. Qui ho sap! Veig que el trobes a faltar molt i força. Et queia bé, oi?. Jo, vaig provar de seduir-lo amb els meus encants, i la cosa anava ben encarrilada... Jo tinc radar gai! Però, el pobret va perdre els estreps i jo, sobrat com vaig de pretendentss, no ho vaig tolerar! Que s'ha cregut... aquest xitxarel·lo. El paio anava molt de set-ciències, d'intel·lectual, de saberut... Aahhhh! Tenia una cultura acadèmica, adquirida, no pas natural i viscuda com és la que jo valoro i aprecio en les persones. Per això va caure en el camp de batalla... a la primera envestida. Bé, que Déu l'hagi perdonat i el tingui a la glòria. Kefas, no passis ànsia, hi hauran altres Israels, t'ho prometo, Nil.

  • Estan tirant petards al carrer...[Ofensiu]
    Montseblanc | 21-06-2017

    … que peten com si tingués al coi de nanos aquí a casa, llançant-me les piules als peus. I fa una xafogor... Ves per on aquesta tarda s’ha ennuvolat, però no pas per ploure, res, falses esperances, només per tancar l’escalfor una mica més sobre nosaltres, per apropar-la un xic més a les nostres pells. I sí, els sentits es bloquegen, massa coses i llavors els cervells fallen (follen) i hi ha qui li dona per tenir por i a d’altres ens dona per l’hamor, per fer-lo i per desfer-lo.

  • Només l’hamor ens pot salvar[Ofensiu]
    kefas | 20-06-2017

    Som un pilot de fang que camina, mestres i militars també.

    Ja ens hem carregat la mare terra, el llenguatge aviat no servirà per res i les portes de la percepció se’ns van enxiquint amb l’exponencial creixement de la intensitat dels estímuls.

    I encara no ens hem adonat de que tot el que necessitem és hamor.

  • llacuna | 20-06-2017

    Poc s'entén, com han dit alguna altre persona però veig que et molesten les anàlisis superficials, potser com les que fas tu. O és que tothom no podem dir allò que ens dóna la gana? I adreçar-nos a qui ens convingui. Si t'haig de dir la veritat, ni tu, ni jo ni molts aportem res amb els nostres textos, així que més aviat sempre és espectacle en diversos graus.

    I pel que fa als militars, mira, primer són els mestres d'autoescola, després ja veurem qui vindrà ...https://www.diaridetarragona.com/tarragona/La-DGT-propone-ampliar-la-pantilla-de-examinadores-con-militares-20170620-0048.html

  • Torna venir[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 16-05-2017 | Valoració: 10


    Torna venir Vicens Jordi Barre live (2) - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=LT0XckVkOLs

  • No és voler, és poder[Ofensiu]
    kefas | 15-05-2017

    Uf ¡. Ja no hi és ni tenim cap prova de que hi hagi estat. Sabeu què és el vent, oi ?. Doncs l’Israel és l’ombra d’un vent que va passar per aquest racó i ens va deixar l’estridència del seu silenci. Res més.

    Mena, cosineta, d’acord, tots els que portem el vent a dins som cosins.
    Sergi, podries ser tu.

  • Té un do...[Ofensiu]
    Mena Guiga | 14-05-2017

    El pot haver traslladat a altres terres.
    En aquestes, pel que fa als meus tres conreus, se'l troba a faltar, encara que fos relativament recent la seva presència comentarista caracteritzada amb els mots del teu relat d'ell descriptiu, kefas.
    No, si encara sereu cosinets...


    Mena i germanes.

  • Merci ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 14-05-2017

    ... pel comentari, veig que saps de què parlo.
    Si vols que et digui la veritat, no entenc el teu relat. No sé si és bíblic, històric, històrico-present ni tampoc he sabut endevinar de qui parles. Si en tens ganes i vols, m'ho pots aclarir una mica? Si vols, és clar.


    Sergi : )

  • Que no torni[Ofensiu]
    Montseblanc | 02-05-2017

    Que faci el que vulgui (que, òbviament, ja ho fa). Però el trobo a faltar, per motius egoistes, ell m'entenia...