Títol,títol,títol...

Un relat de: nadàlia
Només m'han deixat posar tres vegades el mot títol, no m'han deixat obrir la porta que suggereix tot un món darrera d'aquesta paraula, que per ella mateixa no diu res, títol, títol, no saben que també es por referir a una titolació, i que llavors a partir d'aquí ja s'obre alguna finestrella, car puc jugar en què el protagonista és una veterinària, molt bonica que treballa a les granges de Barcelona, on gairebé cada dia truquen a la seva consulta, al seu mòbil particular perquè les vaques no fan llet, o tenen mala llet, que no vol dir, en l"argot" veterinari que estiguin enfadades, senzillament que la llet, vol dir, no està en condicions per servir als clients ecologistes, que és a qui va destinada un quarta part de la producció....també puc obrir més la finestrella i observar el jardiner com poda els roserars i demanar-me, quina titolació deu tenir?
Ho fa prou bé, aixó de podar no és cosa fàcil, és tot un ofici...alerta, títol, títol, cal que tanqui la finestrella, la finestreta, la finestra, i m'entretingui a explicar-vos qualsevol cosa que succeeix en el món de les paraules, també podríem dir-ne mots, però vaja a mi m'agrada més paraules, què carall, la gent no va dient mots, diu paraules, malgrat els mots encreuats. (excuseu-me sembla que han marxat un moment i només m'han deixat amb la noia, que no porta cap fusell, estic cansat d'escriure bajanada rera bajanada, però sé que aquest escrit serà censurat, i em responsabilitzo de les conseqüències. Aquesta noia fa cara de mala llet, sap karate o kung-fu o qualsevol martingala d'aquestes, és lletja però té unes cuixes fines, brunes i ara s'acosta i aixeca una cama tot dirigint-se aquí on escric com un corresponsal en una guerra psicològica i se m'acut la paraula tito, i només pronuncia-la la noia frena de cop la seva embranzida i em confessa amb una rialla franca del tot amigable que és mol amiga d'en Messi i li pregunto qui és? potser un mafiós de la vostra banda?.Després d'aquella resposta res no va tornar a ésser igual que abans, tot fou canviat, tot l'ordre intern i extern, local i universal, i pensar que ara em fan veure tots els partits de bàsquet d'un tal Futbol Club Barcelona, l'un darrera l'altre fins que aprengui que en Messi és el nom del millor jugador...de pòker penso dins meu?

Comentaris

  • molt bo el títol![Ofensiu]
    Pispireta | 25-01-2014 | Valoració: 10

    Moltes gràcies pels teus comentaris, nadàlia, m'animen a seguir escrivint, i molt, de veritat! A més, gràcies pels comentaris també perquè m'han obert la porta als teus escrits! Una abraçada ben gran!!

  • Prosa impressionant![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 19-01-2014 | Valoració: 10

    Un relat escrit amb una prosa impressionant, clara, directe, a raig i preciosa. M'ha captivat més la forma d'escriure que res. I el que descrius és d'una finor i un humor molt britànic, molt encomanadís. He gaudit llegint. què més es pot demanar? Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45360 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!