Tinc dos amors (infidelitat)

Un relat de: sucdetaronja

Jo no volia que Marc fos un banyut, però es que també estime a Clara. Millor començaré per el principi.
A Marc el vaig conèixer en vacances de Nadal. Ell era nou al poble i una amiga me'l va presentar, bé, a mi i a totes les amigues. Vam connectar ràpid passàvem hores i hores parlant i poc a poc l'amistat era més forta i els sentiments es feien forts.
Des d'una nit, com dir-ho? Una nit de passió, si això, vam començar com a parella oficial. Les nostres famílies es portaven bé, en sa casa jo era una més, mai em va faltar de res. Una relació genial, mai havíem tingut grans discussions, les nostres famílies tenien bona relació i jo en sa casa era una més. Tot estava bé, però... vaig conèixer a Clara.
Va ser una nit de festa. Ella estava espectacular. Mai m'havia fixat en una xica i ho vaig fer en ella. Quan vaig voler adonar-me del que passava, ella i jo estàvem a casa seva, al seu llit, nues i cegues de plaer. Era el millor sexe que m'havien ofert fins al moment.
Jo no tenia paraules per descriure com em sentia per el que li havia fet a Marc. Em vaig sentir fatal. No per el que havia fet, sinó per com ho havia fet.
Jo a Marc me l'estimava, i l'estimo però a Clara també i el que no em dóna un, m'ho dóna l'altre. Amb Marc em sent protegida, té cura de mi... però hi ha coses de mi que mai podrà entendre, i Clara si que entén. De Clara tinc cura jo. Jo no sé que faria sense tots dos. Clara sap que estic amb Marc però Marc no sap que estic amb Clara. Algun cop hem compartit llit tots tres. Estimar alhora a les dues persones que més estimes, és simplement pura màgia. Com una xica no estima cap xic... però cap xica estima com un xic.

Comentaris

  • Realment m'ha sorprès[Ofensiu]
    diesi | 09-01-2007 | Valoració: 10

    La narradora té dos amors (bé, un amor, i una amor). Jo no ho veuria com una infidelitat, encara que, posant-me a la pell de'n Marc, no sabria què pensar, la veritat, però potser té raó "Shyshark" i en Marc estaria encantat de la vida. Aquí ja estic treient les meves teories, com sempre faig amb els bons relats, però, com diria la meva professora (Eva) has sabut tallar la història al moment precís i això li dóna encant, intriga i emoció. Bona trama i molt ben escrit, suc de taronja! Ens veiem!

    b#NaT#b

  • estimar, com més millor[Ofensiu]
    shyshark | 20-12-2006 | Valoració: 8

    Si en Marc sabés el que està passant, potser no tindria cap problema en estimar totes dues.
    Pel que sembla, a la Clara ja li està bé i a la Narradora també. A vegades ens limitem a la fòrmula clàssica i hauríem de ser més oberts, com a narradors i com a persones.
    Una abraçada