Time Up

Un relat de: SieMenS

Has marxat, de cop. L'últim que he vist ha estat aquella porta tancant-se darrera teu. Aquell "et trobaré molt a faltar" em ressonava per tot el cap, com un eco interminable. "…molt a faltar…", "…a faltar…", "…faltar…", "…altar…" I, sobtadament, pop! Ha desaparegut, deixant lloc a una dissimulada llàgrima, que lliscava gotes avall, permetent el rastre del sentiment que contenia.
De sobte, tot de records, veus i més imatges han començat a afusellarme. Zas! Ara ho veig…ara recordo aquell primer "t'estimo", que va sortir feblement de la teva boca. Tant fi, tant subtil…tant teu, que amb prou feiens vaig arribar a sentir.
El segon "zas!" ha vingut sol. Era com una pel·ícula a la qual li han tret la imatge. Soroll de cotxes, algú parlant, rient, nens llunyans passant-s'ho bé… I, de cop, una moto. Sí! Començo a veure alguna cosa, poc nítida. Tu, jo, un parc. Els sons d'abans. Un casc? Dos? Oh, no, el dia que em vas fer pujar a la teva moto!
Tres, quatre, cinc! Sis! Molts "zas!" seguits, recordant tots aquells moments especials, o no tant especials, potser tan sols moments.
Novament, la pantalla en blanc, però el so també en OFF. On sóc? Què faig? Obro els ulls. Estic al mig del carrer, palplantada.
La gent em mira, però jo penso en tu. Poc a poc, em refaig i començo a caminar. Quanta estona portava aquí? No ho sé. T'estimo.

Comentaris

  • Aaaaai L'aMor[Ofensiu]
    CLoNaDa | 15-01-2006 | Valoració: 9

    PauLi!! Abans k res, Això k escrius de zas! ploP , plaf, pum! xD, aixo li dona un toc que et fa entendre.ho millor i ala vegada li dona un toc mes d siemens, a l'ho socsabiainteligentestimocomprensivamentperotincuntocdebogeriapetitperoefectiu...

    Doncs en aquest relat has deixat ben clar que quan estimes estimes, i vigila...a veure si algun dia tant la ment pensant i recordant ke al carrer...PLAF, TON! PUM! xD enten.ho com vulguis... ^^

  • sita...[Ofensiu]
    NoKia | 30-09-2005 | Valoració: 10

    nenaaa..!! axo s va publicar ahir i no me navies dit re, tros d mbl! xDD ainsss.. lamoreee lamoreee... wnu mira... taurem d fer un ODA x ser la tia q mes a durat am un paio al CDM xDDDD va va ara n seriu... s ml makuuu... po el q ma fet riure a stat la moto!! jajajajajaaj i el ruben i la sewa mto forever cla q siii! la motooo q em transporta a mi x girona gironeta... jijiji xDDD! bff io fa tan q no scric... sntu q el q fax es tot repetiu... smp parla dl mateix... (cla, 4 mesos am l mateix l cap... s normal no? xD) q trist... awi sakaba l setembre... i ell sendu la sva promesa d vnirme a vere duran qt mes ^^ mencantaaa... la fidelitat xD! pff... nse si es millor o pitjor po... aiii! >.< mestic enrollan am coses q no venen al cas xDDD wnusss... xosss... q soc la segona??? T_T d comentarte.... xDDD! posss wnuuu! bna manera daprofitar l tems dl bush a deidei!! joing joing!!
    inga wapi, un kisset!!
    t'stimo moooooL i usaaas^^
    muassss!!!

    SeTa. . .*

    [[NoKia]]

l´Autor

Foto de perfil de SieMenS

SieMenS

14 Relats

59 Comentaris

18712 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Jo...


Visc, tan sols visc...


...i sóc jo.






paula_go90@hotmail.com

www.fotolog.com/paula_go

____________________________________


R en Cadena

L'anNna em va encadenar i jo he passat la cadena a la NoKia. a en Weidung (tot i que ja en formava part..T_T) i a la RainBow_CoLouRs

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


____________________________________

PauLa*