T'estimo

Un relat de: petakin

Avui dia existeixen molts tipus d'amors. Els amors a la família, els amors als amics, els amors al treball, els amors a una persona idolatrada, els amors sexuals etc. i és per això que moltes vegades usem la paraula estimar o l'expressió "estic enamorat", per a dir que ho volem, que ho desitgem. Per altra banda, ara es duu molt això de prendre's l'amor molt seriós i dir que usem el verb amor massa a la lleugera que estimar és molt complex, que és molt difícil... Són per aquests motius que ara per ara, no som capaços de definir amb tota exactitud que és estimar i ens preguntem tota l'estona si m'estimo al meu nuvi, m'estimo la feina que faig? Personalment crec que el verb estimar en si i tot el que significa i comporta és molt senzill. Nosaltres direm que estimem a algú de debò quan siguem capaços de donar-ho tot per aquella persona o per aquella cosa i siguem capaces de sacrificar tot el qual tinguem, casa, família, amics etc. per allò estimat. És per això que podem definir l'estimar com donar, sacrificar al més alt nivell. Quan diem som estimats per algú, volem dir que tenim la força o el poder per aconseguir que aquella persona sigui capaç i tingui la voluntat de donar-ho tot per nosaltres. És per això que existeix l'enveja, perquè moltes vegades veiem com la persona que desitgem, estimem, ho dóna tot per una altra i veiem com el nostre amor no és correspós. Ara que, amb tota certesa podem afirmar que a l'única persona que estimem de tot cor som nosaltres mateixos. Som egoistes per naturalesa per aquesta raó. Ho volem tot per a nosaltres, no volem sacrificar res nostre. Ens estimem i fem tot el possible per tenir-ho tot, diners, una dona que alhora ens estimi, treball, amics etc.
Al final quan vull saber si una persona m'estima o no, se m'ocorre fer-li la mala jugada de provocar que sacrifiqui una cosa que jo sàpiga que és molt important per ella. Realment si és capaç de fer-ho és que t'estima, sinó, és que potser t'estima però no tant com voldries tu.

Comentaris

  • Genial[Ofensiu]
    La que somia | 02-04-2012 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt l'assaig però doncs l'amor podem dir que es realment quan estimes més a aquella persona o cosa que a tu mateix?

l´Autor

Foto de perfil de petakin

petakin

20 Relats

25 Comentaris

22327 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia: