T'estimo.

Un relat de: lady_belen

Sento que això és el principi d'una vida sencera, i ara que estàs lluny per un temps és quan més et necessito al meu costat.
Escric això per a dir-te una vegada més lo molt que t'estimo, fer-te saber que cada moment que hem passat junts és inoblidable i els duré guardats sempre sota clau dintre del meu cor.
Mentre escric això una llàgrima cau dels meus ulls, inevitable... al recordar-te, al sentir-te tan dintre de mi... perquè el teu amor em fa bé, i espero que sigui etern, com els somnis.

Sóc com una joguina que a piles funciona,les meves piles ets tu i sense elles ni la meva ment ni el meu cos reacciona.
Tu ets els raigs de sol que li donen llum i alegria a la meva vida, sense tu tot seria gris.
La nit és curta per somiar-te amor, no voldria despertar mai...
Ets el meu tot, i no hi ha més.

Jo vull ser la teva flassada, el teu abric, donar-te calor en nits fredes, que no et vegis sol en cap moment, que cada dia que passi sigui més perfecte, que ja ni se el que sento, si és amor o sobrepassa l'escrit, que tu ets el meu deu, el que més estimo i ja sé que em repeteixo molt, però no em canso de dir el que em fas sentir, que també puc cridar-lo als quatre vents, ja que ganes no em falten, i que la meva veu estripe l'aire i arribi fins les estrelles, per tal d'expressar aquest sentiment que cap a tu jo sento.
Que ets el meu dia, la meva nit, et necessito més que a l'aire i més que a l'aigua, et necessito més que a no-res, si, t'ho dic jo i t'ho diu la meva ànima...
Que ets la peça que falta en el meu puzzle, perquè sense tu res encaixa, sense tu mai hi ha calma... si, t'ho dic jo i t'ho diu la meva ànima.

T'estimo amor.
Gràcies per tot aquest temps que hem passat junts i el que ens queda, tota una vida sencera.

Comentaris

  • guarda'l[Ofensiu]
    Nyanga | 19-10-2009

    Només et puc dir que guardis ben fort aquest sentiment, que el recordis sempre, que no deixis que se'n vagi....aprofita'l ara que hi és, perquè és el més bonic de la vida.

    una abraçada!

  • Molt, molt bon text.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 13-08-2009 | Valoració: 10

    Feliç dona, tant enamorada... Em recorda la meva excompanya, sí (no hauria de recordar-la, però la recordo). Sic!!

    És que quan t'enamores dolçament, t'enamores de debò... I et sents tant feliç, tant eufòric... No sense motius, hi ha qui ha afirmat que "el que necessites és amor"...

    Espero que l'amor d'aquesta noia l'arribés a satisfer, doncs, almenys pel que crec, una noia amb tant d'amor i tant de romanticisme mereix ser feliç, si no a braços d'ell a braços d'algú que se la mereixi.

    Ens veiem per aquí. Una abraçada!!

  • t'estime, t'estimo, t'estim..[Ofensiu]
    rosanegra | 13-08-2009 | Valoració: 10

    sincer i original, et felicito una vegada mes.

  • t'estimo es la paraula eterna i que mai envelleix[Ofensiu]
    Nyanga | 11-08-2009

    preciosa carta d'amor a algu...no hi ha res mes bonic q sir-li a algú que és el teu tot, sempre i quan siguis tu també el seu tot..sinó fa molt mal.
    M'ha encantat especialment __ La nit és curta per somiar-te amor, no voldria despertar mai...__
    jo ho he sentit tb a vegades..
    genial!

    moltes gràcies pel comentari, segueixo llegin-te!
    ;)

  • i com veus jo també[Ofensiu]
    petakin | 11-08-2009

    som massa sentimentalistes potser??!
    A vegades penso que estimar significar també oblidar, oblidar potser el d'abans o la d'abans.
    Realment és molt gratificant estimar algú, dependre d'ella de la manera com ho escrius en el text molt enginyosament amb el tema del puzzle i les piles, és en el fons és veritat, et sents quan no estas amb la persona que estimes, com apagat, capbaix etc etc.



    PD:Realment jo tampoc crec massa en el carpe diem, però també penso molt que si més no tot el que vivim és present o passat i el futur és tant, però tant desconcertant que només som capaços de veure el futur més immediat, el que passarà d'aquí varis segons i a vegades ni això.
    Per això lo de carpe diem.

    PD2: m'agrada llegir-te perque escrius coses que m'agradaria explicar a mí, i nosé les escrius de manera tan palpables, reals, esta bé!

  • Hola :)[Ofensiu]
    _ampariues | 07-08-2009 | Valoració: 10

    Sóc Amparo la que et va agregar al MSN..
    M'he registrat com a lectora!

    M'encanta el text!

    besos ;)

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de lady_belen

lady_belen

22 Relats

90 Comentaris

42575 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Es pot dir que els meus ulls van veure la llum per primera vegada un dia del fred mes de novembre de l'any 1990 a la ciutat de valència.

Ara, en la actualitat sóc estudiant de magisteri.
En el meu temps lliure i moments de solitud, por, felicitat... solc escriure.
Escriure em fa sentir bé, em tranquil·litza confessar-li les meves penes i alegries a una pobra fulla de paper o a la pantalla del meu estimat ordinador...

Vaig descobrir aquesta pàgina fa molt de temps i em passava sempre a fer-li un cop d'ull, i ara m'he animat a participar en ella, aprofitaré el poder llegir a altres autors i que opineu sobre mi... i a mesura que passi el temps espero, amb els vostres comentaris, opinions i llegint relats, que pugui aprendre a escriure millor del que ara ho faig.