T'estimo!

Un relat de: Katalana

Tothom al llarg de la vida tenim històries d'amor, més o menys felices, però sempre reals i sempre permanents al nostre record.
Sí, estic escrivint aquí unes línees per desfogar-me, potser per la meva edat, quasi 17, la gent més gran que ho llisge s'ho prengue com una tonteria dels adolescents.. si l'he sentit vegades aquesta frase, i el poc que m'agrada, encara que sé, que d'aquí uns anys quan o pense; quan tot estarà passat si que diré: quines tonteries.. tot era de l'edat.
Sí, però aquet moment encara no arribat.. i mentrestant aquí estic, patint, trista i descepcionada per mi mateixa. Si tot axó per ELL, ell.. per una de les persones que més enyoro durant lo dia, pel que sempre estic pensat, i pel que qualsevol llàgrima que cau dels meus ulls, ell és el motiu.
L'estimo, l'estimo moltísim, una de les persones que més estimo.. però com li dic? Com li ho puc demostrar quan en realitat només tenim una amistat? Pareix fàcil.. però per mi no ho és GENS.
Quan estic al seu costat, sóc la persona més feliç del món, pareix un tòpic sí, però us prometo que és el que realment sento.
El necessito, el necessito al meu costat per ser feliç..
Mentre escric aquestes línies em venen al cap tots els moments viscuts amb ell, quina felicitat m'entra al cos, però només de pensar que potser sigui per sempre més, amistat iau... sense donar-me conte, ja sento una llàgrima com raja per la meua galta!
Sé que aquest mals de caps i problemes, són res comparats en la vida que ens espera i els cops que ens pegarà, HO SÉ! Però també sé, que en la situació que estic ara.. EM SENTO FATAL.

Espero que algun dia se'n doni conte ell o jo tingui prou forces per dir-li o simplement demostrar-li i, llavors poder escriure un relat basat amb la meva felicitat.. i que les llàgrimes que cauen ara per tristesa i soledat.... sigui dintre d'un temps per alegria.

T'estimo MOOOLT!

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Katalana

Katalana

3 Relats

6 Comentaris

3145 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50