terra incògnita versus terra inhòspita

Un relat de: gatzara

Les muntanyes no són ja una terra incògnita, en l'era en que els satèl.lits han topografiat tota la terra. es manté, però, el misteri a l'interior, el qual han desvetllat una ínfima part els espeleòlegs. També sota la coverta vegetal, a les grans selves d'amazones i centre africa...però tant és: el que importa potser no és ja la terra incognita, sino la terra inhòspita, on tot capritx és il.lús i estèril, fora de la societat occidental dòcil i llepaculs a cop de billet.
Embogits pels desitjos continus que apareixen espontàniament a cada instant al nostre voltant, alguns dels humans fem una fugida constant fracassada ja d'avanç, una fugida cap a la vida asceta, dura, un lapsus de temps en què renunciem a les comoditats que ens emborratxen en el dia a dia, i ens llencem per uns instants en un marc incontrolable, on sabem que fins i tot la nostra
vida podria córrer perill deliberadament si l'atzar del temps es torça en contra nostre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de gatzara

gatzara

20 Relats

33 Comentaris

27925 Lectures

Valoració de l'autor: 9.13

Biografia:
Amb vocació vital i enèrgica, els anys m'atemperen ...tot i que sempre he sigut i seré una font d'espurnes de ble curt. M'apassiona la muntanya i viatjar lluny, ben lluny...però el preu a pagar a la tornada cada cop em resulta més car: el nostre món se'm mostra més absurd i excessiu...Massa circumvolucions ens ha donat la natura per ser feliços a ple temps!

Navego sense fi amb els meus companys més fidels vers l'illa dels pirates...

"No abareteixis el somni, o et donaràs per menyspreu tu mateix"