Teràpies... Teràpia II. La Psicòloga

Un relat de: Akeron343
Es preguntava què hi havia anat a fer allà, mentre estava a la sala d’espera, fullejant una revista “Mens Sana” sense parar massa atenció. La revista "Mens Sana" a la consulta d’un psicòleg, quina ironia. A més, aquell doctor era un autèntic imbècil, absent, amb aires de prepotència, amb un cos magre i desproporcionat com un d’aquells lords eixuts i sobrats, d’algun racó perdut d’Anglaterra amb un nom de catorze síl•labes i acabat amb “shire”.

El van fer passar... la recepcionista el va avisar que el doctor havia hagut de viatjar als Estats Units i que si no hi tenia inconvenient, el seu cas el portaria la doctora, la seva esposa i sòcia a la consulta. Amb un gest de complicitat, com fent-li una confessió secreta la dona li va dir abans d’obrir la porta “...ja veurà, en sap molt més que el seu marit, no pateixi...”. Va entrar, despatx gran, grandiós, decoració clàssica tipus anglosaxó, càlida, plena de fusta i pell, llibres, diplomes... l’hagués pogut situar perfectament a Nova York, amb vistes a Central Park.

La doctora es va aixecar de darrera el seu gran escriptori, i li va donar la mà amb formalitat, mirant-lo als ulls. Rossa, bonica, d’uns quaranta anys, vestia una faldilla gris, seriosa, com d’executiva, amb un tall inferior a la cara posterior, una camisa negra, cenyida a la cintura i mitges negres. El va fer seure al divan, mentre ella es posava les ulleres i s’asseia en una butaca, de cara al divan, amb un bloc de notes gran i un llapis...

- He estudiat detingudament el seu expedient, episodis d’ansietat, depressió lleu- ella va continuar llistant-li les seves afeccions i les deduccions del seu estúpid marit. Ell assentia amb el cap o emetia sons guturals, per fer veure que entenia i seguia el que li estava dient, allà assegut al divan, sense estirar-se, de cara a la doctora. Mentre ella parlava, ell es va desconnectar, els seus ulls van començar a recórrer el cos d’ella. Tenia unes boniques cames, els seus ulls van detectar que en seure, la faldilla havia fet un estrany i mostrava la blonda elàstica que subjectava les mitges a la cuixa...
Una onada d’escalfor el va recórrer, aquelles mitges “de cama” el posaven tant calent!!:.. La mirada va passar a l’estreta cintura i va pujar. La camisa cenyida li accentuava la corba dels pits. Els botons de la camisa, a aquesta alçada, feien un esforç titànic per no obrir-se. Ella havia callat i el mirava amb severitat.
La doctora va dir
- Estiri’s, posi’s còmode...eeemm... expliqui’m com es sent al seu matrimoni- va preguntar ella, sorprenent-lo pel canvi de tema. Amb el doctor no havien parlat de res més que d’estrès laboral i traumes infantils...
Ell es va estirar, incòmode per la pregunta i incòmode pel divan
- Doncs bé, suposo... com tothom, dies millor i dies pitjor...

Per uns minuts, ella li va anar estirant sensacions, valoracions i pensaments reprimits. La seva solitud, la seva desconnexió emocional, la seva frustració van anar aflorant.

- Ara li faré una altra pregunta. És important, però si el violenta pot declinar respondre’m- va dir. -Com valora la seva vida sexual al sí del matrimoni?
Ell es va aixecar com impulsat per una molla i es va quedar assegut com estava abans d’estirar-se, de cara a la doctora, avergonyit, mirant al terra, als costats, sense saber què dir...
- No tinc gaire vida sexual.- va dir mentre els seus ulls anaven per voluntat pròpia altre cop a clavar-se al petit secret desvetllat per la desafortunada faldilla, notant créixer de cop una erecció.
- Suposo que és normal en parelles com la meva- Els ulls d’ella van notar la protuberància del pacient, però va fer com si res.
- Amb quina freqüència tenen relacions?- Va preguntar ella.
- Bé...- intentava esquivar la resposta -des de l’última vegada farà uns tres...- va dir ell quedant-se a mitges.
- ...mesos?- va insistir ella amb cara de sorpresa.
El pacient es va aixecar com en un cop de geni... la doctora es va posar dreta, sorpresa per la reacció...
- Tres anys i set mesos, doctora!!- va dir ell com si li estigués recriminant- deu ser això que necessito, fotre un bon clau!!- va continuar ell alçant la veu desesperat, mentre engrapava la mà d’ella i la pressionava amb força contra la seva erecció.

Molt torbada per la situació, la doctora va fer el gest de fer una passa enrere.
- Penso que seria preferible que passés el seu expedient a un col•lega- va començar a dir la doctora amb fermesa, encara que perdent empenta al final de la frase... sense treure la mà d’on la tenia...
L’expressió li va canviar... va deixar caure la llibreta, es va treure les ulleres... va començar a moure la mà lentament en un lasciu massatge, tot mirant-lo amb una cara de desig, gairebé malèfica. Feia segles que ningú el mirava així. Ell, sorprès, en xoc, amb la paraula “perquè” martellejant al seu cap, va fer una passa endavant posant la mà a la cintura, acariciant el pit amb el dit gros.
En un esclat, es van llançar a besar-se i mentre ell descordava amb facilitat els botons de la camisa, tot descobrint uns sostenidors negres, tot transparència, tot llenceria fina, que tornaven a desaparèixer sota les seves mans, ella li descordava el pantaló i alliberava la seva virilitat. Ella va interrompre el bes i va dir
- Em faràs un favor? parla’m brut, insulta’m, m’agrada dir porcades, em posa a cent.- I seguidament es va agenollar i va començar a menjar-li el sexe desaforadament...
- Que fa doctora? que no veu que no aguantaré res si em fa això?- va dir ell sense adonar-se que encara la tractava de vostè.
- Ja és això el que vull, perquè després quan em follis m’has de durar una bona estona- i va continuar llepant, xarrupant amb vici, mentre el masturbava amb força.
En uns segons, els espasmes musculars del sexe li varen omplir la boca de càlid i lletós fluid que es va empassar instantàniament. Ella es va posar en peu, com si res, i va caminar decidida vers l’escriptori, tot eixugant-se un regalim amb el dit i ficant-se el dit a la boca per consumir la petita gota que volia escapar.
Inclinant-se sobre la taula, d’esquenes a ell, prement un botó del comunicador, va dir
- Carme, si us plau, anul•la la resta de visites d’aquesta tarda i passa-les a demà, que aquesta sessió s’allargarà força. Et pots prendre la resta de tarda lliure. Tanca quan surtis, que ja tinc clau.

Ell s’havia posat al seu darrera i en aquell moment ja tenia les dues mans als pits. Ella va posar-li les seves mans a sobre i les va prémer sobre els pits, tot pressionant amb el ferm cul sobre el sexe d’ell.
-Fins demà doctora- es va sentir pel comunicador.
Ella es va inclinar endavant i va contestar... es va quedar així, inclinada endavant... una porta es va tancar a l’habitació del costat... soroll de claus...
-Que no em penses follar?- va dir ella girant el cap amb agressivitat. Ell va començar a forcejar amb la faldilla
-Que ets “marica” o què? trenca-la, òstia!!!
Aprofitant el tall inferior, va tibar amb totes les seves forces, trencant la faldilla fins dalt i tirant la a terra. Aquells glutis durs, emmarcats entre la tanga negra i les mitges que acabaven més a munt de mitja cuixa van posar-li el sexe a mil altre cop. Es sentia excitadíssim, fora de control. Un pensament de tristor va passar pel seu cervell, la seva vida, com havia acabat allà, en aquell moment, en aquella situació...Va tibar la tanga i la va penetrar bruscament... va sentir el seu sexe submergir-se a l'escalfor d'aquell cos perfecte, afamengat, que reclamava el seu desig amb desesperació.
-T’agrada que et digui que ets una porca i una puta? sense saber massa què dir-li.
-Si!!! m’agrada!! parla’m bruttt!!- va dir ella gemegant.
-Em poses tan calent que em petarà la cigala dins teu - va provar, tot augmentant el ritme d’envestida i donant-li una plantufada a la natja dreta... se li havia acudit de veure-ho a les pelis “porno” que en realitat, tant poc consumia.
-Si, més...més...
-M’ha embogit veure com t’omplies la boca amb la meva llet, ara te’n donaré més...
-Si... si-us-plau... corre’t, omple’m tota, cabró!!!

Ella estava embogida de desig, de passió. Sentia els moviments poderosos d'aquell cos masculí, es sentia destijada com necessitava sentir des de feia tant, les frustracions i tristors reprimides van esclatar en forma d'energia sexual... s'abandonava al plaer... no existia res més...

En un ritme ratllant l’agressió van arribar a l’orgasme entre crits i gemecs.
Ell va pensar "... Aquesta dona està pitjor que jo...".
Lentament es van separar, van recuperar la respiració... Van recuperar la compostura sense saber ben bé com... Ell estava com fora del seu cos, atònit, confós, cansat, excitat, viu... es sentia molt viu.
Ella el va agafar de la mà i el va conduir cap a una porta, mentre un fil blanc i viscós lliscava de l’interior d’ella, cama avall .

A l’altre costat hi havia una estança, mig bany, en tons blancs, mig vestidor, folrat de fusta de roure, dividida per una mampara translúcida de vidre fumat. Ella es va acabar de treure la roba, tot mirant-lo, provocativa, desafiant.
- Que et penses dutxar vestit?

Com un nen obedient es va despullar i va seguir-la fins a la dutxa, d’aquelles d’hidromassatge amb tantes aixetes que semblen la cabina del “Falcó Mil•lenari”. Amb tota la mala llet, ella va engegar l’aigua freda, estremint-los, posant-li aquells mugrons grossos i perfectes, durs i comprimits. Ella li va atraure la cara vers les dures ereccions pectorals, tot posant-se de puntetes perquè hi arribés millor. Ell va menjar amb delit mentre les mans recorrien les seves corbes...
-T’agraden? va dir ella.
-Que bones que són... me les menjaria tot el dia.
El va apartar, excitada, es van ensabonar l’un a l’altre... es van magrejar, es van aclarir... es van assecar.
- Espera’t aquí- ella va anar darrera la mampara, va obrir l’armari i es va vestir alguna cosa.

En sortir, l’erecció d’ell va començar a tornar. S’havia posat una mena de “body” alternant ratlles verticals, transparents grises i ratlles opaques color gris fosc. El “body” s’agafava al voltant del seu coll, baixava per davant, cobrint el davant de seu cos amb tela però deixant tota l’esquena al descobert fins la ronyonada. D’allà, la tela es convertia en una tira de roba en “i grega”que desapareixia enmig de les seves natges dirigint-se a la tanca que tenia a l’entrecuix.
Va observar, descarada, complaguda, excitada, l’erecció que creixia per segons, va donar una sensual volta exhibint el seu cos, com si fos una model eròtica i va dir -veig que t’agrada això que m’he posat...anem al divan...”.

Ell es va estirar expectant, al divan amb el seu sexe erecte mirant al cel. Ella, dirigint-se al cap del divan, hi va posar un peu a cada costat, de manera que ell veia el seu entrecuix des de sota. Va doblegar els genolls, fins fer lliscar el seu sexe, ocult encara, pels llavis d’ell.
-Et mors de ganes de llepar-me el cony... digues-m´ho...- li va manar.
-Em moro de ganes de llepar-te aquesta figa tan preciosa, porca dels collons!!

Les mans d’ell es van llançar als glutis d’ella, estirant la tanca, obrint el “body” i començant a menjar-li el sucós sexe amb delit, mentre ella es llançava sobre la seva cigala i la menjava també amb avidesa.
Ell llepava els fluids llefiscosos, en gaudia, xuclava els plecs de pell, ficava la llengua dintre tot sentint el subtil canvi de sabor... sentia amb la llengua la protuberància del clítoris, gaudia com el cos d'ella s'estremia cada vegada que la seva llengua s'hi aturava a jugar.
Ella es ficava aquell sexe dur i calent a la boca... notava la pell llisa del gland lliscant per la seva llengua... sentia les reaccions d'ell i es sentia viva, dolenta, guarra, immensament feliç...
Van estar així dos minuts llargs, vessant fluxos, barrejant fluids corporals. Ella es va incorporar. Es va donar la volta, necessitava sentir-se penetrada, envaïda, utilitzada... es va asseure sobre el sexe d’ell i va començar a cavalcar-lo desbocadament, salvatgement, sense pietat. Havent-li descordat la tanca del coll, ell incorporava el cos per menjar-li els pits i agafar-li les natges amb força.
-Fica’m el dit al cul mentre em folles – va dir-li.
Ell va obeir. Ella ja gemegava. Es movien salvatgement, amb una passió desbordada que tastava la llibertat després de llargs anys de captiveri. De sobte, posant-se dempeus i girant-se d’esquena, en la posició inversa en la que estava ella va dir.
- Necessito que em follis el cul, malparit... podràs?
- Et cardaré per tots els forats on em demanis, puta!!

I ella es va introduir el sexe per l’anus, lenta però fermament, d’esquenes a ell, fins que va tenir tot el sexe dins, i va començar a cavalcar-lo. Ell va sentir el seu sexe lliscar dins d'ella, va sentir la pressió de l'esfinter lliscant al llarg de la seva pell, la calidesa, la tensió muscular del desig de tots dos...es va incorporar, l’agafava pels pits i li mossegava l'espatlla mentre ella es movia frenèticament.
- Mou-te porca!!- li deia ja ficat del tot al seu paper de “latin lover” de peli porno casposeta. Es va incorporar més, inclinant-se ella una mica endavant
- Deixa’m ficar-te els dits a la figa- li deia tot fent-li un massatge al clítoris. Ell es va incorporar encara més, dominant ara ell la penetració. El cos d’ella penjava per la vora del divan, amb els colzes a terra, gemegant a tocar de l'èxtasi.
Ella va sentir amb delit com començaven els espasmes del membre viril a dintre seu, sentia els gemecs del seu company, sentia el seu propi cos com esclatava de plaer, com si el veiés des de fora. Van explotar altre cop, junts, entre crits i gemecs.

Ella es va girar poc a poc, va enfonsar el cap al pit d’ell, transformada ara en una criatura dèbil i indefensa, es van abraçar amb una dolçor desbordant, es van omplir de petons. Els ulls d’ell humitejats d’emoció.
-M...Moltes gràcies doctora...
-No es pensi pas que això ha acabat...-va dir ella amb un somriure dèbil ple d’emoció- les seves afeccions requeriran un tractament llarg i sever... I no em diguis doctora collons!!.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Akeron343

Akeron343

23 Relats

59 Comentaris

18852 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Enginyer introspectiu amb vocació d'arqueòleg i redescoberta passió per la Filosofia i la Psicologia.
Havia estat relataire en una etapa anterior, amb dos pseudònims diferenciats, de relats eròtics i de relats introspectius, vaig esborrar perfils perquè pensava que començava una nova etapa vital, net de passat, un punt zero, però sembla que hi ha càrregues no acaben d'alliberar-nos, lliçons que no acabem d'aprendre.

Nova etapa d'exploració, literària i interna meva. Escric perquè em va bé, em centra, em focalitza, m'allibera... sobretot, em fa sentir que puc expressar-me, que algú pot arribar a comprendre qui sóc, i de passada, compartir sensacions, imatges i percepcions, per si ajuden a algú o per si rebo nous punts de vista que m'ajudin a créixer.

Per correccions, suggerències i proposicions indecents em podeu trobar al correu Saoirse343@hotmail.com