teoria del fracàs # 15

Un relat de: quinohiveu

Em demanes que hi entri
però fas que m'arrossegui
i no puc seguir aferrat
a tot allò que tens quan
l'únic que tens és dolor.

Comentaris

  • emulació[Ofensiu]
    quinohiveu | 21-10-2004

    fa poc vaig descobrir que moltes de les coses que vaig escriure a "teoria del fracàs" --ja fa més de deu anys-- té el nom d'emulació. és a dir, m'inspiro on cal per fer el que surt (hores d'ara en algunes coses que escric ho continuo fent). hi ha cops que és molt evident (com en aquest cas) i hi ha altres cops que no és tan evident. quan vaig portar el recull al RPI ja els vaig deixar clar que en aquells moments la meva tècnica s'assemblava al que en música es deia sampleig. val a dir que, finalista en algun premi, aquesta tècnica va descartar que la cosa tingués més bon fi.

  • M'agrada...[Ofensiu]
    benaflec | 19-10-2004 | Valoració: 8

    i ara que sé que t'agraden els U2, encara m'agrada més.

l´Autor

quinohiveu

96 Relats

61 Comentaris

83275 Lectures

Valoració de l'autor: 7.50

Biografia:
QUI NO HI VEU és un projecte poètic que s'ha desenvolupat en la xarxa per mitjà de l'edició en aquest web, i que es continua desenvolupant en http://www.lamevaweb.info/quinohiveu.

Tots els poemes publicats en aquest web han estat extrets de "teoria del fracàs" i "nu dry" i fragmentàriament de "no et preocupis pas, que em moriré".

Altrament, l'acció segueix la seva via --altres vies-- amb altres reculls, com per exemple amb els ja publicats "per al meu amic", "nu dry (boadas mix)", "lubricidi" (editat a: http://www.valladolidwebmusical.org/escritos/lubricidi) i algun altre que veurà la llum o la fi ben aviat o ben tard.