Temps

Un relat de: acteo

El segons es converteixen en minuts,el minuts en hores,i les hores en dia. Quin llarg viatge, quantes hores d'espera. Una espera que no s'acabra mai.

Comentaris

  • Hola![Ofensiu]
    angie | 01-02-2007

    Tal i com vaig dir-te he vingut a visitar-te. M'he llegit uns quants relats teus. He tingut en compte el que em vas dir sobre el moment en el qual estan escrits i penso que és per això que els trobo monotemàtics... Crec que en molts d'ells el to podria ser el mateix però deixant enrere la narrativa tipus carta. No opines que podries fer d'observador de tu mateix i escriure el mateix des de fora? (és una suggerència i també una mica terapèutic).
    Espero no haver-te molestat... Vigila també les faltes ortogràfiques, repassa amb un corrector abans de penjar els relats. (jo també en colo alguna)
    I sobre aquest "Temps" el final no m'acaba d'agradar. Sembla un relat en forma de poema i esperava una frase final més abstracte, oberta, misteriosa potser, vista l'extensió.

    El meu comentari és fet amb tota la intenció de que continuis amb nosaltres i aprenguis el mateix que he après i estic aprenent jo.

    Encantada d'haver xerrat amb tu!

    petons

    angie

  • Veig que ets nou a la web[Ofensiu]
    Ligeia | 09-01-2007

    així que aprofito el comentari per donar-te la benvinguda.
    He llegit els tres relats que tens penjats i de tots, aquest és el que més m'agrada. Potser perque l'he trobat sincer i ple de sentiment o potser perque sempre em sorprén trobar relats tan curtets. Suposo que per totes dues raons...
    Has començat bé i ara has de continuar millorant (mira't més els signes de puntuació i alguna falteta d'ortografia). Segur que dintre de poc tens un munt de comentaris positius sota els relats!

    Molta sort i encantada de llegir-te!

    Ah, per cert, m'encanta la teva bio.

l´Autor

Foto de perfil de acteo

acteo

13 Relats

12 Comentaris

12294 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Àrtemis estava banyant-se nua en els boscos propers a la ciutat beòcia d'Orcomen quan Acteó es va topar amb ella i es va quedar mirant-la, fascinat per la seva bellesa. Quan Àrtemis el veié el va transformar en un cèrvol i va manar als seus propis gossos de caça que el matessin. Aquests el van matar i devorar.