Temps Antics III

Un relat de: Bushi

Era en aquella cova..... si..... n'estava segur.....allà trobaria infinitat de tresors, seria ric per tota la vida, podria tenir tot el que volgués, només hi havia un inconvenient......el guardià, un drac ferotge, molts guerrers havien caigut sota les seves urpes, però ell el mataria, ho havia de fer, mai havia sigut un gran guerrer, hi que!!!!, havia viscut més o menys bé, havia tingut contacte carnal amb dones, algunes per grat i d'altres per la força, ell no era un heroi ni ho volia ser.
Entrà a la cova, era ple dia i la llum penetrava dins la cavitat cavernosa, no si veia cap tresor "segurament el tindrà amagat al fons, normal, jo també ho faria", entrà espasa en ma.
Va obrir els ulls "vaja, tenim visita", alça el cap oferint el seu convidat un ampli somriure, ara el podia observar millor, duia una espasa a la ma dreta, una armadura de cuir amb casc metàl·lic, així com reforços també metàl·lics a les seves extremitats, donava una imatge de guerrer, tal com el que mata conills o caça llagostes, el seu pas era ferm com el fang, la mirada ferotge com la d'una ovella, ara estava quiet davant d'ell i li exigia amb la veu ferma i alta com la dels rossinyols que li entregués el seu tresor.
El mirava, era molt gran, tenia les escames negres i la veritat no tenia una mirada molt terrible "si és que la gent li agrada molt exagerar" va pensar per ell mateix, li acabava d'exigir el seu tresor, cada cop estava més confiat en el seu èxit, ara el mirava somrient......de cop el somriure va desaparèixer del rostre de la criatura i aquesta s'alça sobre les potes posteriors i va desplegar les ales tant com la cova li permeté, ara el mirava com el llop mira l'ovella, com l'aranya mira la mosca, i va saber sense cap mena de dubte que allò seria la seva mort, girà cua i començà a corre.......
El seu convidat marxava, però ell era un bon amfitrió i no podia permetre que marxes sense provar la seva hospitalitat, amb un gest ràpid i decidit l'atrapà i li feu una bona encaixada com la que es fa als "convidats" d'aquesta mena..........

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Bushi

5 Relats

5 Comentaris

3767 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99