Temple

Un relat de: GTallaferro

Durant molt de temps vaig creure que les columnes titàniques a les quals em vaig aferrar fortament per no perdre'm durant el meu viatge cap al no-res procedien de l'exterior, que eren alçades pels meus companys de viatge, però, ara sé del cert que aquelles columnes majestuoses, àuriques, que em recordaven que el retorn era possible, naixien , omnipotents, des de la meva base més íntima.
Així va ser com, molt lentament, vaig començar a erigir, a partir d'aquells majestuosos i avials pilars monumentals, el meu temple.
Després de perdre massa sang i vigoria vital en lluites en les quals era impossible vèncer, vaig vetllar tota la nit les armes a la capella, on també em guareixo de les nafres de les cruels batalles del camí.






Comentaris

  • diria que ets un poc gòtic,[Ofensiu]
    teresa serramià i samsó | 21-05-2007 | Valoració: 10

    a mi m'agrada molt el gòtic.

    trobo que t'endinses en imatges grandiloqüents i misterioses. D'èpica i paisatges suggerents.
    M'ha agradat llegir-te i, tens molta raó!, nosaltres som els pilars i sols en nosaltres, gairebé sempre, em de cercar la força.

    A mi, lel fet de legint-te, però, també m'ha omplert d'enegia (ho dic de veres) i el dia és més lluminós,

    Un petó, GTallaferro!

  • Guariment[Ofensiu]
    Naiade | 30-04-2007 | Valoració: 10

    Veig pels teus últims relats, que no estàs en un dels teus millors moments.
    Però descrius perfectament el que et passa, mitjançant l'escriptura, has sabut extreure de dins teu el neguit, fen-te conscient. Aquesta és la gran sort que tenim al escriure. Buidar el nostre interior ens fa adonar de moltes coses.
    Tots tenim moments així, i per sort aquestes columnes titàniques has descobert que neixen de tu. Agafat el teu temps per refer-te, no t'angoixis, que la força per sortir crec que ja la tens, ja veuràs com d'aquí poc veuràs que tan sols són petits pilars i en sortiràs renovada i més forta.
    No deixis d'escriure que ho fas molt be.

    Una forta abraçada de Naiade

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61365 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!