teddy l'entremeliat

Un relat de: Noia Targarina
Al petit poble de Mariner hi vivien l’Elliot i la Roser en una casa feta de totxo i pedra. Tenia un jardí gran amb xiprers alts que el separaven de la casa del costat. Al poble hi havia una gran fàbrica de pilotes de la casa Kunlop on tots els del poble hi treballaven. La Roser era una amant dels animals i un dia li va dir a l’Elliot:
―Anem a buscar un gos?
―Per què no el comprem? ―va preguntar l’Elliot.
―No home no anem-lo a buscar a la gossera que n’hi ha molts i de moltes races diferents.- Finalment va dir la Roser.
Van anar a la gossera, els van mirar tots i per fi van veure un gos molt maco: el Teddy, un Chihuahua.
El Teddy els va mirar, estava molt nerviós perquè no sabia si se’l emportarien. De cop i volta la Roser va dir:
―Perquè no ens emportem a casa el Teddy?―I se’l van endur cap a casa.
El Teddy per fi tenia uns amos que se l’estimarien. El poble era tranquil “Que bé que s’està a casa nostra!” va pensar el Teddy. Tenia ganes de tindre uns amos que l’apreciessin.
Van anar passant els dies i van arribar les vacances d’estiu, el Teddy se sentia molt bé. L’Elliot i la Roser parlaven d’anar a la platja quan la fàbrica de pilotes comencés les vacances, però la Roser tan sols pensava que no podia deixar el Teddy a casa sol, li feia pena, però mai no se’l podien emportar perquè sempre mossegava els coixins dels llocs on anaven i per això no podien endur-se’l de vacances.
Dos dies abans de marxar de vacances van preparar les maletes, van posar aigua i menjar al Teddy i li van dir:
―Tingues cura de la casa i del poble.
Seguidament l’Elliot i la Roser van agafar el cotxe i van marxar. Quan van arribar a la platja se sentien molt bé i feia molt bon dia.
Mentrestant a Mariner, el Teddy se sentia desacompanyat sense els amos. Per això va decidir sortir per la porta de gossos i va anar a donar un tomb sol pel poble. La seva idea era tornar a casa de seguida.
Pels carrers va trobar una gossa molt maca que es deia Rosemary, era una Chihuahua com ell. Era molt bonica i preciosa; després va veure el Harry: un Beagle molt bufó, molt inquiet i molt actiu. Al seu costat hi havia un Highland White Terrier que es deia Tommy. De seguida tots quatre es van fer molt amics i van continuar passejant tots junts i així poder vigilar el poble, que estava tot desert perquè tothom havia marxat de vacances i estaven tots sols.
De sobte, a l’arribar a prop de la fàbrica de pilotes Kunlop i passar pel davant, van sentir un soroll. Van mirar i van veure una porta oberta i trencada. Van entrar amb por, no sabien que es trobarien.
Quan van arribar al moll de càrrega van veure dos homes que traslladaven unes caixes que no sabien què hi havia dins.
Els dos homes anaven amunt i avall amb vàries caixes, per fi van arribar al lloc on les caixes estaven obertes i eren plenes de diners. El Teddy va pensar “Són lladres!”. Però el Teddy no tenia por i va passar a l’acció: els va fer la traveta i un dels homes va caure a terra, de sobte es va sentir un soroll més fort, i el segon lladre que no volia ser atrapat va llençar tot de pilotes, i van anar baixant carrer avall, en un tres i no res es va omplir tot el poble de pilotes, era una invasió!
No sabien com passar, van intentar sortir de la fàbrica i sortir al carrer per continuar passejant però estaven bloquejats, i no podien caminar. Van anar esquivant les pilotes com van poder fins que van arribar a la porta de la fàbrica.
Llavors el Teddy va pensar: “Com agafarem el segon lladre? i com ho arreglarem això?, si no ho arreglem ens portaran a tots a la gossera!”
El Teddy anava pensant: “Ho hem d’arreglar abans que tornin els amos i la gent del poble.” Buscava la forma de arreglar-ho, segur que hi havia una solució!
De sobte se li va ocórrer una idea: l’Elliot al treballar a la fàbrica de pilotes tenia una excavadora.
Però primer havien d’agafar el segon lladre, tots junts van córrer cap a ell, el van acorralar a la cantonada del moll de càrrega i van fer de nou la traveta. Quan van tindre això solucionat i amb la Rosemary vigilant els dos lladres perquè no s’escapessin, van anar a buscar l’excavadora de l’Elliot. Al cap de cinc minuts van aparèixer tots tres amb l’excavadora: el Harry portava els pedals amb la boca i el Tommy canviava les marxes amb la cua, per últim, el Teddy portava el volant amb les mans van aconseguir dirigir l’excavadora pel poble per anar recollint les pilotes una a una i quan van acabar no en va quedar ni una.
Seguidament van tornar a la fàbrica Kunlop, al lloc on havien deixat a la Rosemary amb els dos lladres i van començar a arrossegar-los amb la boca tots dos i tots junts els van deixar a la policia.
Quan van acabar això van tornar a casa plegats̶― per fer una gran festa per celebrar-ho i la van fer tots junts.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer