Tarda d'estiu (2na part)

Un relat de: Cris.PL
Encara em noto palpitar l'entrecuix quan recordo la tarda d'ahir. Ja m'ho diu sempre en Lluís "tan manaire que ets i com t'agrada que el llit et manotegin". Hi ha moments per tot i està clar que ahir a la tarda necessitava que en Marc portés les regnes de la situació.
No sé ni com vaig deixar que em fes el primer petó... però li passaré factura... potser acabo altre cop sotmesa a les seves mans, segur que ho gaudiria com ahir. El cas és que tinc unes ganes boges de follar-me aquest noi de les mans fortes i hàbils. Deu ser perquè juga a handbol, no?
Suposo que no s’atrevirà a venir... si quasi li doblo l’edat; i li deuen caure noies per totes bandes amb lo bo que està. No entenc pas què va passar ahir.
Bé, val més que em concentri i em posi a treballar i m’oblidi de tot això.
Cap a les tres de la tarda, després d’un matí xafogós i molt atrafegat, en Francesc avisa a la Cristina que té una visita. Ella remuga per dins, és quasi hora de sortir i no té ganes de rebre a ningú. En Francesc posa cara de circumstàncies i fa passar en Marc.
Aquest entra al despatx amb un somriure trapella als llavis i tanca la porta darrera seu.
Però què hi fa aquí ?!?!?! Com s’atreveix !?!? Mare meva..... me’l vull follar!
- Hola Marc, com estàs? Necessites res?
- Hola Cristina. Em sembla que ahir em vas convidar a venir aquí a recollir una cosa que et vas emportar de casa.
Definitivament, aquest noi no té vergonya...
- Va ser un impuls, no em pensava pas que vinguessis a buscar-los. De fet no els tinc aquí.
Si sapigués que un cop a casa em vaig masturbar mentre els olorava i m’hi refregava...
- Hauries de prendre-t’ho com una penyora-. Li diu amb un somriure però visiblement nerviosa.
Encara que no és precisament nerviosa com se sent. Només de veure’l li venen al cap les imatges d’ahir a la tarda i sent com el culotte se li va humitejant sense remei. Tanca les cames instintivament, però això no ajuda a baixar la temperatura; al contrari.
En Marc s’ha anat apropant a la taula de la Cristina, està just al seu davant, sense deixar de mirar-la. Pot notar la seva torbació. I li agrada.
- Doncs potser tu també m’hauries de deixar una penyora.
Com que ella està asseguda i ell dret, té una visió privilegiada del seu escot. La camisa li queda com un guant i veu el “canalillo” que es forma entre els seus pits. Ahir li va agradar molt posar-se aquells mugrons a la boca i es va quedar amb ganes de fer-li una bona cubana. És que la Cristina té uns pits grossos espectaculars.
Estaria bé que em mirés als ulls aquest marrec; podria dissimular una mica, almenys.
Comença a fer-li salivera la boca quan veu que els mugrons mica en mica es marquen a la camisa. Somriu de nou, té la seguretat de que posa calenta a aquesta dona.
- Em sembla que seria just, Cristina, que si tu tens els meus bòxers, jo em quedi amb la teva roba interior.
No puc deixar que altre cop domini la situació.
- Potser no en porto, de roba interior.
Tot i que vol mostrar-se segura i serena, no les té totes. La veu ha expressat més que les seves paraules, ha dit que està nerviosa, excitada i calenta, molt calenta.
- És molt senzill! Deixa’m comprovar-ho-. Respon en Marc amb tota tranquil·litat mentre dóna la volta a la taula, es planta al costat de la Cristina i gira la cadira amb rodes lleugerament.
Nota un pessigolleig a l’entrecuix i tanca més les cames. Es mossega el llavi per no gemegar. Que cony em vol fer?.... era jo qui se l’havia de follar... acabaré mullant la faldilla i tot!
No pot entendre què li provoca aquest noi. Sempre l’ha trobat atractiu, però és tan jove que no s’explica com pot sentir-se’n atreta, si a ella li agraden més aviat madurs.
Mira que sempre he sigut ben “borde” amb ell, tampoc entenc què el pot atreure d’una dona com jo.
En Marc no perd el temps, s’ha inclinat cap a la taula i una mà acaricia les cuixes de la Cristina, que les va separant lleugerament. Ha tancat els ulls i se li escapa un petit gemec. Vol que continuï.
Oh.... que segueixi... que torni a fer-me el que vulgui...
- Cristina, jo... ja marxo.... Ens.... veiem demà-. Diu en Francesc dubitant, des del marc de la porta, amb cara de no entendre massa aquesta situació.
Clar que no pot veure la mà d’en Marc però és la primera vegada que un client està al costat de la Cristina, tan a prop. També el sorprèn la seva expressió...
- Em deies que aquesta és la millor opció? – En Marc no s’ha immutat, mentre que ella ha barbotejat un fins demà.
Mare meva! Quina vergonya!!! Què pensarà en Francesc? Tota la credibilitat per terra, per culpa d’un “calentón”... quin desastre!!!
Ha sigut tancar la porta en Francesc i girar-se airada cap en Marc, apartar-li la mà i aixecar-se per encarar-s’hi.
Què cony!!!! Ja n’hi ha prou!!!!
- Ves-te’n.
Mentre empeny cap enrere en Marc, posant-li les mans al pit per fer força, li tornen imatges d’ahir i el cap li vull.
És només un noi, no pot manotejar-me, no puc follar a la feina, quin “polvo” que té, estic calenta, què s’ha cregut venint aquí, estic molt calenta, ja n’hi ha prou....
En Marc no es mou ni un mil·límetre, fa estona que té la polla ben dura i sap que ella està tan o més excitada que ell. Li agafa els canells mentre es gira i s’asseu a la cadira que fa un moment ocupava ella.
L’atrau cap a ell, encara la té agafada, els pits li han quedat a l’altura de la boca i no pot evitar mossegar un mugró que sembla que l’apunti directament. Com l’exciten aquests gemecs.
- Vols que marxi?
Li surt un no xiuxiuejat. Estic perduda un altre cop.
En Marc li deixa anar les mans, l’asseu a la taula i li obre les cames. L’olor del sexe de la Cristina l’omple i s’abraona sobre ell. No li treu el culotte, l’aparta una mica i llepa i xucla el seu cony inflamat, sucós i calent.
Ella, rendida, es deixa caure enrere i es concentra en gaudir; aixeca les cames i les hi posa a les espatlles. Vol que la llengua pugui recórrer-la de dalt a baix, que no pari fins fer-la explotar.
Déu meu, em correré ja...
Un parell de dits d’en Marc són dins el seu cony, la seva llengua envolta el clítoris i el xucla amb més intensitat. Les seves cames es tanquen, el cos tremola i un gemec ronc ressona en l’oficina.
La Cristina ha quedat estirada damunt la taula, recuperant-se de l’orgasme. Ell s’ha aixecat, està davant d’ella i sense pressa ni deixant de mirar-la, es despulla.
Com em posa aquest noi!
Li agrada molt el seu cos, la seva joventut, el seu vigor... li agrada com la mira, com si no tingués arrugues ni li importés el seu cos ple d’imperfeccions, li agrada com la toca i la manoteja com vol...
En Marc li refrega la punta de la polla pel clítoris, encara molt sensible. Té el cos inclinat cap endavant i li descorda la camisa, li abaixa els sostens per mossegar-li els mugrons i assaborir els pits que tant li agraden.
La Cristina mou la pelvis, busca la manera de ficar-se-la ben endins. Posa las mans al cul per ajudar-se. Té ganes de sentir-se plena, el cony li palpita de desig.
- Vine, asseu-te sobre meu.
Ell li treu el culotte humit i el llença lluny. Quan la Cristina va a asseure’s, ell la gira de manera que queda amb l’esquena recolzada sobre el pit del noi. Obre les cames i comença a moure la pelvis mentre la polla va entrant dins el seu cony. Boqueja de plaer. Busca la boca d’en Marc, vol sentir la dolçor dels seus llavis mentre la folla.
En Marc no para quiet amb les seves mans, agafen el coll de la Cristina per poder jugar amb la seva llengua, recorren el seu cos buscant els pits, acariciant-los i pessigant els mugrons, continuen resseguint la seva pell per començar a estimular el seu clítoris fins nota com la Cristina torna a tremolar mentre el cony embolcalla la seva polla i palpita de plaer.
Aaaaahhhhhhh!!!!! Mare meva, és delicióssssss....
La Cristina es mou suaument mentre es recupera de l’orgasme. Posa els peus sobre la cadira, al costat de les cames d’en Marc, i, a la gatzoneta, comença a follar-lo cada cop més fort. Deixa caure tot el pes del seu cos sobre la polla d’en Marc, inclinada endavant. Plas!
Així m’agrada.... mmmmm.
En Marc li clava la primera plantofada, gaudeix d’un primer pla del cul que l’està posant a mil. Vol que es mogui més ràpid, vol entrar més endins. Alterna les plantofades al cul amb les mans a la cintura i així atreure-la encara més cap a ell.
Oh, vull notar com m’omple, quin gust.
En Marc l’aparta i la posa de genolls, sembla que ella vol protestar. No!! Què vol aquest ara? Però de seguida es deixa fer, això al Marc li encanta. Seria una bona submisa si a ell li anés aquest rotllo.
La posa de genolls i després de llepar-li els pits, li col·loca la polla al mig. Prement-li fort els pits es comença a moure. La Cristina aprofita per llepar la punta quan aquesta sobresurt, li agradaria assaborir-la més, que en Marc li fiqués tota a la boca, que l’emplenés sense quasi deixar-la respirar.
Una mà torna a acariciar -se el clítoris, comença suaument. A mesura que les envestides d’en Marc s’acceleren, ella va prement-se cada cop més ràpid i més fort. Quan ell para i nota la seva llet escorrent-se enmig dels seus pits no pot més. En Marc li tira el cap enrere, per mirar-li la cara mentre es córrer altre cop gemegant. Li fica la polla a la boca i ella llepa les restes de la correguda que han quedat.
Uf...
En Marc, dret, se la mira. Despullada, suada, amb els pits plens de semen, mig asseguda a terra i la seva mà encara en el seu cony. Quan aixeca el cap i veu com se’l mira, li sorprèn la cara de satisfacció i desig. Se la tornaria a follar ara mateix.
- He de marxar.
Però em quedaria a gust per repetir, noi.
No es diuen res mentre comencen a vestir-se. Ella es neteja com pot amb mocadors de paper. Li sembla que se la mira amb desig.
En Marc ha acabat de vestir-se i ella de netejar-se. Quan va a buscar el culotte no el troba. Ell somriu trapella i li ensenya la butxaca.
- És la meva penyora.
Quin cabró!
- Potser algun dia te’l torno. Això sí, ja saps que per recuperar les penyores te les has de guanyar- . Li diu picant-li l’ullet i tancant la porta darrera seu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Cris.PL

1 Relats

0 Comentaris

740 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor