Tan a prop, i tan lluny

Un relat de: Roget

De Sales a Guardamar i de Fraga a Maó. Sempre he pensat que el meu país era ben xicotet, tot d'un color, d'una llengua, d'una cultura, la meua, la teua, la nostra… tot tan a prop.

I fou quan aplegares tu, que aquest país se'm feu enorme, tan gran com mai no m'haguera pogut imaginat. I és que Mallorca deixa d'estar al meu costat; ara hi ha una gran mar enmig que ens separa. I ja ho saps, t'ho diguí; vull creuar aquesta llarga distància amb avió, amb vaixell o, fins i tot, sobre un caballet de mar, m'és igual, solament vull arribar fins al teu costat per poder compartir un munt d'abraçades i besades.

Vull passejar vora mar amb tu, mirar-te als ulls i que apartes la mirada per la timidesa, sempre m'ha agradat que ho feres. Vull veure't contenta i somrient. Vull que em parles, vull escoltar-te i sentir-te; i sentir-te… i sentir-te ben a prop, amb mi, al meu costat, i que m'abraces.

I és que des que et vaig conèixer la nit és el moment que més aprecie, gràcies a tu, a les teues xarretes, a les teues paraules… fas que la son desaparega, i em fas transformar els badalls en grans somriures. Fins i tot quan no parles, m'alegre de tindre't a l'altre costat de l'ordinador, per manar-te alguna careta o simplement dir-te quatre ximpleries perquè em faces un somriure.

Simplement espere veure't prompte, no massa tard.
Bé, seré sincer… no vull esperar tant.

I és que t'estim moltíssim confint!

T'espere en la Lluna!

Comentaris

  • M'HA AGRADAT[Ofensiu]
    JOSEFINA | 09-07-2007 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt, moltisim aquest escrit teu.

  • AiDuS | 09-07-2007 | Valoració: 9

    Geniaaaaaaaal! Geniaaaaaaaaaal!
    Aaaaaaaaaix, Paco, Paco... Vés a Mallorca aquest estiu, eh?! Si jo no vaig, vés! Si Mani no va, vés! Encara que siga sol... Vés-hi!! ;)

    Muaaaaaaaaaaks!!

  • distància[Ofensiu]
    sucdetaronja | 08-07-2007 | Valoració: 10

    ai rogeeet. he sentit com si m'entengueres, com si t'hagueres clavat al meu cap i hagueres començat a escriure. és dificil la distància, però tens sort quan l'altra persona t'ho fica fàcil. és molt fotuda, però te parts molt satisfactories. i quan estas amb eixa persona et sents... vaja, no sé ni com explicar-ho, no puc... és meravellós.


    ànim perla! :D

  • distancia..[Ofensiu]
    Fada vermella | 07-07-2007 | Valoració: 10

    ..es tant dur tindre a aquella persona que estimés a tants quilòmetres, ho veus tot tant llunt.. i és normal..



    Però deia la canço.. que farem un pont per arribar fins a Mallorca..
    vinga, ja veuras com la voras aviat^^

    Un bés maquissim!

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Roget

Roget

33 Relats

105 Comentaris

35045 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
[[Perquè la nostra vida és un relat]]

Xicon de Llíria (Camp de Túria), 17 anys i estudiant d'humanistic en 2n de batxillerat.

Sempre m'ha agradat llegir, de tot un poc. Ara m'ha donat per escriure i em sembla que continuaré fent-ho. M'agrada crear estes historietes, unes reals, altres d'imaginaries...