Suspir

Un relat de: castalia

L'últim sospir em roda al cap ara en la tranquilitat d'un bar penso en aquesta idea, en que se sentira. Ahir million dollar babe es va apoderar de la meva sang, realisme en estat pur i conflictes que surten a la llum.
L' impacte em fa pensar en la mort, en com serà l'últim segon d'aire, on serà i si algu m'acompanyarà. No li tinc por a la mort pero si a deixar de viure almenys en aquest moment i m'ofega que altres caiguin abans. No tinc cap pressa en ser esperit i no m'interessa ni el cel ni l- infern. Solsament m'agradaria que fos un somni on em dormis placidament,sense cap crit. Un sospir sua i fred del nort i de la plana amb el gest somriguent i en el pensament un carpe diem.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

castalia

26 Relats

26 Comentaris

27170 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
Hola a tots! sóc de la cerdanya i vaig nèixer un 25 de febrer per la tarda; vaig crèixer en un món sense málícia , fins que vaig arribar a l' adolèscència, he sigut i sóc rebel , però amb causa, la meva vida l' envolta la llibertat, l' amor i la literatura i l' educació social. Sóc pisciana i per això constantmet visc connectada en dos mons el real i l' imaginari, encara tinc la sort de mirar amb ulls de nen forces coses i això m' aporta moltes ganes de gaudir de la vida. La natura forma part del meu pulmó de vida i tot i que visc en una gran ciutat. Treballo i estudio; m' agraden els idiomes i les relacions humanes; la música és una de les altres passions , sobretot els cantautors, no sé que més dir , no estic acostumada a fer biografies, jajjaja