"Sota una estrella hi haurà algú sempre,que sigui com tu,que estigui per tu..."

Un relat de: sense paraules

"Sota una estrella hi haurà algú sempre,que sigui com tu,que estigui per tu..."
Ja no hi ha temps per pensar en somnis del passat que amb el present s'han esvaït. Aquelles estupideses d'anys enrere quan encara duies la innocència al cor i la bogeria en mà.
Cada pas et duu més enllà de l'infinit, a cada pas el teu cor ja no respon, a cada pas els teus ulls cansats s'acluquen per deixar el cos mort, com aquell que es llença al marge del camí per veure la vida passar sense tastar ni un glop d'aire.

Ja no creus en que les llàgrimes netegin i renovin, res canvia i tot resta igual. Rius de fines gotes desfilen cara avall sense obtenint una resposta com a remei. De debò encara hi creus? Encara creus que tot té solució? L'espera és en va...

Els mesos empenyen anys buits de colors i plens de foscor. Dia rere dia seus al fons de
l'habitació ,que ja té aquell perfum tan teu, per intentar apaivagar tot el que et cou per dins i no saps exterioritzar però tot i així, tot es manté igual.
Ell, tan seu i tan poc teu, no et mira fixament als ulls perquè ja no recorda aquelles paraules colpidores i apaivagadores, el vent del nord se les endugué ben lluny on ningú les pogués descobrir.

Reconeixes estar perduda però no fas res per no sentir-te vençuda.

Comentaris

  • veig que...[Ofensiu]
    Sol_ixent | 17-01-2007 | Valoració: 8

    ... no he estat l'única que ha escollit de llegir el relat perquè a l'inici hi apareix una cançó de "Sopa de Cabra".

    aquest grup també va ser molt important per mi, igual que aquesta cançó, perfecta per acompanyar moments de soledat i tristesa.

    bé, doncs, enhorabona pel relat i t'animo a continuar llegint i escrivint, que ja veuras que això és molt divertit!

    petons! ;-)

  • m'ha cridat...[Ofensiu]
    nina | 17-01-2007

    l'atenció el títol.... sopa de cabra va ser crucial en la meva adolescència.
    es llegeix desassosec i cansament en aqust relat... tant de bo plasmar aquestafalta d'identitat, de camí, t'esvaeixi d'aquesta desesperació i puguis mirar-t'ho desde certa perspectiva un pèl més optimista...
    ' has tirat el temps per la finestra, i ara princesa, on aniras? mira't als ulls posa els peus a terra, pren el que tinguis al teu costat...'

    un peto ensucrat,
    rut