Sonet nº9 És hora de viure

Un relat de: ThomasTurner1985

Amor avui és hora de viure
I seguir camí enllà avançant
I amb mirada triste el mar observant
Tot deixant escapar un somriure.

Mira el sol com dolç està brillant
Com esta bategant sincer el cor
I el cel roig s'ha tenyit d'amor
Tot es possible si estás somiant.

No deixis que el sentiment quedi amagat
Deixa que surti a volar la vida
I aquell secret que ha crida't.

Sigues un home enamorat
Que no la oblides anyorada
Podrás que tot ho has saboreja't.

Comentaris

  • hora de viure[Ofensiu]
    Kurdank | 08-08-2008 | Valoració: 10

    és hora de viure i d'oblidar-se de tot el dolor i la malaltia. Alliberar el cor de la tristesa i la desesperació i treure al carrer la soletat. Sencillament: viu.

  • viure[Ofensiu]
    Dasnia | 08-08-2008 | Valoració: 10

    ens fa entendre que em de sortir de la foscor per poder sentir la llum clara del dia.