Sonet nº45

Un relat de: ThomasTurner1985

Saber narrar en lleguatge vigorós,
Deler i desig, mots que sense esforç,
Rimen animats pel ritme dels cors,
Amants, folls, en un món fantasiós.

Petit fallir, coronat de lluors,
Éssers de carn, tot oblidant els morts,
I l'ombra llur, espasa dels triunfadors,
Reprenent de nou els bells amors.

Descriure sense sofocar-se,
La bellesa del món en llevar-se,
Nàufrag de l'espai tot admirant-se.

Entre sospirs el seny interrogava,
Tot sotjant ones de la mar brava,
Sobre l'esperança, cruel esclava.

Comentaris

  • escriure[Ofensiu]
    Neron | 26-08-2008 | Valoració: 10

    escriure el que sents i el que desitges, com un món fantasiòs.