Sonet nº21 De les més precioses

Un relat de: ThomasTurner1985

A l'infidel de totes les precioses
Tu inclement el cor avui m'has roba't
I el meu esperit has deixa't glaçat
Cruel però de les més hermoses.

Mates amb les teves veus callades
Deixant el meu pobre somni trenca't
I el meu camí en la vida oblida't
El teu amor m'ha fet tocar estrelles.

Sensual és la teva mirada
Omple carn de milers de sentiments
Tu ets tot menys sincera vida.

El teu silenci m'ha obert ferides
En un racó sol m'estic desangrant
M'han enganya't les bruixes podrides.

Comentaris

  • la més preciosa[Ofensiu]
    Kurdank | 08-08-2008 | Valoració: 10

    per nosaltres la mpersona que més estimem és la més preciosa.

  • gran sonet[Ofensiu]
    Dasnia | 08-08-2008 | Valoració: 10

    un altre sonet d'amor. Al principe sembla que tot será feliç però es va descobrint la crueltat de l'estimada.