Sonet nº16 Sonet al món

Un relat de: ThomasTurner1985

Sonet al món

He caminat per rius i riberes,
Carregat de somnis I de passions,
Recorrent amples vies I carreróns
Admirant grans cingles I cingleres.

Duc una esperança dins el meu cor,
Tinc por que es faci estralls, com ho fa,
El reflex del meu mirall ple de mofa,
Regiro els seus records buscant amor.

He vist mons I noves meravelles,
Tancades solitaries dins un puny
He intentat tocar les estrelles,

Però amor las he troba't tan lluny;
M'he convertit en formes amorfes,
Però sempre el meu cor retruny.

Comentaris

  • aquest món nostre[Ofensiu]
    Kurdank | 08-08-2008 | Valoració: 10

    parla molt bé explicant les varietats d'aquest món

  • olbit de donar-te nota [Ofensiu]
    Dasnia | 08-08-2008 | Valoració: 10

    SORRY, SORT

  • Tots amb el món[Ofensiu]
    Dasnia | 08-08-2008

    Aquí veig com intentes descriure de forma per a mi romántica les coses del món: la natura i paisatges, els somnis i les ilusions, els records i tot el que omple el cor.

    Felicitats