Sonet nº13

Un relat de: ThomasTurner1985

Tot és, tot, el que de mi es genera,
la vida i la mort, el dolor i la promesa.
S'espera fer mons de subtilesa
peró és l'amor qui em fa moure.

Tot és a casa meva en pau i repòs;
tinc mestre, tinc temps, aleshores
entraré en el seu món com espòs
seguint-la subtilment a oscures.

El bon concell no falta, ni el futur
que durá la barca de la meva sang
enllá del lloc que avui vol i recerca.

Amor, amor sens tu no sóc ningú
amiga del meu ésser que fa tant
de temps que et desitja sens resposta.

Comentaris

  • tot o res[Ofensiu]
    Kurdank | 08-08-2008 | Valoració: 10

    tot o res. resulta molt relatiu

  • Dasnia | 08-08-2008 | Valoració: 10

    parla del tot i de l'amor d'una certa manera metafísica.

    Bon nivell