Sonet nº10

Un relat de: ThomasTurner1985

Oh fortuna que em tens el cor roba't
De la nit freda ets la meva cançó
Llargues hores te busca't amb passió
I passa el temps i no t'he oblida't.

Oh fortuna on caray t'has amagat
Tingues una mica de compasió
I ensenye'm siusplau la teva lluisó
Fortuna m'has vist i t'has esfuma't.

Et busco impacient amb la mirada
Cada cop batega més fort el cor
Tu ets la única que em pots donar vida.

En un racó de la nit callada
Cantes en silenci cridant sens por
A la fi ets la meva enamorada.

Comentaris

  • jo sense gaire fortuna[Ofensiu]
    Kurdank | 08-08-2008 | Valoració: 10

    jugador enamorat de la fortuna. Desea de molts dels somiadors.

  • fortuna[Ofensiu]
    Dasnia | 08-08-2008 | Valoració: 10

    enamora't de la fortuna. Es nota que ets jugador (en el bon sentit)