Sonet III (per amor o mort)

Un relat de: eqhes

M'han dit que aquest amor que tu vens, vida,
és amor vertader, no es pot triar;
m'han dit de l'amor que no es pot triar
que és l'únic amor sincer, sense mida.

M'han dit també de l'amor que vens, vida,
que si es vol realment no es pot comprar,
que amb esforç, sent valent, s'ha de guanyar,
i que és l'únic que causa ferida.

Ara digues-me tu si això és cert
que si ho és vull lluitar fins a la mort,
perquè jo a l'amor ja m'he ofert.

I de no ser-ho, jo a la meva sort
escriuré una carta per queixar-me
al·legant preferir una digna mort.

Comentaris

  • Crec que...[Ofensiu]
    pseudo | 09-02-2006

    t'has convertit en victima de la rima, i has caigut en el joc de les rimes fàcils, que fan perdre força al poema. Et recomanaria que passis un xic d'aquesta, i només l'usis quan estiguis convençut de la paraula.

    Salut!