Sonet amagat

Un relat de: blaiv74

SONET AMAGAT

Un paper volejant m'ha caigut lentament.
L'agafo:és un sonet que per tu jo escrivia.
No et vaig dir mai allò que per tu sentia,
i un amagat record reneix a la meva ment.

Ja no me'n recordava d'aquella poesia.
Mostrant-te el meu secret i tancat sentiment,
mudes paraules,resignades al sofriment,
t' estimava!Però em va traïr la valentia.

Però del cor no se me n'ha esborrat.
Pensava que era aigua passada,
però alguna cosa,un cop s'ha engegat...

La poesia que creia tenir oblidada,
l'he llegida i un altre cop m'he enamorat,
perquè m ‘ha fet recordar la teva mirada.

Blai Vilalta.

Comentaris

  • Troballa[Ofensiu]
    Unaquimera | 26-03-2008 | Valoració: 10

    De vegades la vida ens juga una d'aquestes jugades: Fa servir qualsevol pretext fer-nos sentir, o veure, o trobar aquella paraula màgica, o paraules, ( o com tu et refereixes: tot un sonet ) que tots tenim guardada en algun lloc especial, procedent del passat, i que és en realitat la clau d'un cofre ple de tresors... o sigui, de records, vivències, somnis, pors o desitjos que no han quedat resolts.
    De vegades, veiem com tornen a viure en nosaltres, en un instant, degut a una troballa aparentment accidental...

    Bon joc de sonets, amb el trobat i l'escrit!

    T'envio una abraçada per celebrar que tornes a publicar,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de blaiv74

blaiv74

33 Relats

62 Comentaris

40657 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Hola, em dic Blai i sóc de Rubí ( Barcelona) i m'agrada escriure històries entretingudes. Participo en diversos concursos on he aconseguit alguns premis. A part he estat durant quatre anys president d'una agrupació poètica ( A.R.C.A.) de la meva ciutat . I col·laboro en algunes revistes de caire local.