Somnis

Un relat de: Far

Els somnis són unes fantasies que viuen en el nostre inconscient esperant ser alliberades al matí, a la tarda o a la nit, quan dormim i la nostra imaginació s'escampa per tot el nostre cos i, sense que ho sapiguem, comença la nostra segona vida.
Del que fa referència als somnis no en sabem gran cosa, tant sols que és un acte del nostre inconscient quan aquest és despert, mentre que la resta del nostre cos dorm. També hi ha l'explicació científica però tampoc arriba gaire més lluny. De fet, també ho podríem dir al revés, que la nostra vida és els somnis, i que quan estem desperts, el que estem fent, és somiar; ja que totes aquestes paranòies han estat acordades per conveni, degut a que el que nosaltres entenem per viure i estar desperts, és continu i suposadament conscient, per tant, es pot controlar; pel contrari, els somnis senzillament: no, ja que aquests, són canviants,inconstants, i per tant, podria ser que tinguéssim una idea errònia del que és en realitat la vida, però no deixaríem que aquest munt d'idees referents a conceptes que pràcticament mai recordem, ens traguessin la son (o al menys a la gent normal, a mi sí). I és que de fet, a ningú li importa si estem desperts o somiant, el que ens interessa és fer realitat un conjunt base d'estereotips, en altres paraules, passar-nos-ho bé nosaltres a la nostre manera.
Sabeu perquè els somnis són tan volguts per tothom? Molt senzill, perquè en realitat, som nosaltres qui els controlem, són part de nosaltres, els nostres dessitjos i els nostres temors, i si no ens agraden, sempre ens podem despertar. Encara que tot això es realitza de forma inconscient, i per tant podem tenir un malson i aleshores el nostre conscient voler despertar, però com que és el torn del subconscient, és ell qui mana, o hi tenim res a dir?
Comprovem-ho!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Far

Far

4 Relats

2 Comentaris

3084 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00