Somnis...

Un relat de: PAULA_93

T'abraço com si mai ho hagués fet, no et vull deixar anar. Et beso i em xiuxiueges a cau d'orella un "t'estimo reina", tendre i dolç. M'acaricies la cara, els cabells... Dius que t'agrada la meua olor, jo puc sentir la teua, és especial. Ets feliç, somrius i em fas somriure, m'agradaria que no deixessis mai de fer-ho.

Se sent una televisió de fons, obro els ulls i veig la paret, em giro lentament. No pot haver estat un somni, he sentit la teua olor, la teua veu... Era massa real, però al meu costat no hi ha ningú.

T'intento abraçar, però només puc fer una abraçada a l'aire i sentir el buit. Una llàgrima rodola per la meua cara. Et bull besar però no té sentit fer un petó a una cara imaginaria, no té sentit no sentir els teus llavis contra els meus. Ja no sento la teua veu ni la teua olor. La meua calma i la meua tranquil·litat s'esvaeixen com per art de màgia. Les llàgrimes continuen mentre penso que era massa bonic per ser realitat.

Comentaris

  • Quin somni...[Ofensiu]
    diesi | 21-10-2006 | Valoració: 10

    En els somnis és potser l'unic lloc on podem viure coses que desitgem, però que savem que a la realitat no passaran. Molt bonic, molt ben expressat.

    Per cert, gràcies pel teu comentari, jeje, algun dia podriem fer un duet, tu amb el xelo i jo amb el piano... xD

    1 ptó:

    b#NaT#b

l´Autor

Foto de perfil de PAULA_93

PAULA_93

24 Relats

51 Comentaris

26745 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:

Un dia una persona em digué que havia de dedicar-me a escriure, la vaig prendre per boja. Aquesta mateixa persona em digué que per sentir la sensació de llibertat no calia ser lliure. Un dia vaig escriure una història, la segona de la meua vida, no la guardo, la vaig perdre. Però en aquell instant vaig comprendre què volia dir sentir la llibertat sense ser lliure...


Escric, molt. Perquè m'agrada. Escric per entendrem, per respondrem preguntes sense resposta. Escric per sentir-me lliure.

el meu e-mail:
paula_26_13_@hotmail.com