SOLTS PENSAMENTS

Un relat de: Teresa73
Bunyols de quaresma en una paperina i una xocolatina per després... Un cap ple d'idees enrevessades que juguen a fet i amagar dins un cervell exprimit de masses pensaments....Música que va distraient un camí conegut i desconegut alhora.... que fent i desfent, em porta fins a la boca del túnel fosc i humit. El mateix túnel d'altres vegades. I allà m'aturo. Dubtant si entrar. Total, fosc i humit és l'aire que m'envolta sempre. El sol sembla que s'amagui de mi. A què juga? El segueixo per allà on puc, però...
Cada dia poso espurnes de colors en un tapis imaginari. També flors i ocells...moolts ocells volant. Des de la muntanya arriben fins al mar. Toquen la cresta de les onades...blanca i brillant. I juguen amb els gavians que ja els esperen. Els hi ensenyen a nedar...els pobres ho intenten si...bé, mai es tard per aprendre, almenys a intentar-ho. Però tornen decebuts als seus arbres i es consolen amb una trista cançó.
La foscor em segueix com una ombra i no em deixa tranquil·la. L'albada dels dies calorosos sembla que la il.lumina una mica però no n'hi ha prou. No hi ha mai prou llum solar per carregar d'energia tantes plaques de la casa. Desordenada. Plats bruts a la cuina... roba per plegar...Els llençols fa masses dies que fan olor a son...al matí els airejo però al vespre...
Al tancar els ulls, desconnecto. Precedit per un garbuix de pensaments solts amunt i avall. Em giro i regiro batallant fins que el pes de la foscor damunt meu s'apoltrona, acompanyada pels petits felins que recorden la sabana.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Teresa73

14 Relats

10 Comentaris

11966 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Teresa Lluveras: professora de música. Escriu textos i lletres de diverses cantates infantils. Petits relats, contes i poemes.
Podeu llegir-ne a www.teresalluveras.blogspot.com