Soledat

Un relat de: white_wolf

Obro els ulls i com cada dia trobo els mateixos ulls que em miren. Uns ulls brillants com una nit sense estels. La seva presència em reconforta, sé que res dolent pot succeir-me mentre Ella sigui amb mi. Els seus cabells interminables acaronen tot el meu cos com un mar de formigues. Una llàgrima llisca per la meva cara, Ella m'observa. El silenci ens empara. La petita gota arriba al coixí i hi mor, com mor la meva ànima dia rere dia. Vull desfer-me d'ella. L'odio però no hi ha res a fer, és immortal.
Em segueix cada dia i cada nit allà on vaig. Mai canvia la seva expressió triomfant de la cara. El somriure de mofa de la seva cara em fa tornar boig. La seva presència em fa sentir estrany.
Durant les nits ella es fica al llit per intentar seduir-me i fer-me seu per l'eternitat. Molts altres han caigut als seus peus cansats d'esperar. Cada nit resisteixo la temptació, sense saber quant temps més podré renunciar a Ella. Una sortida fàcil seria deixar-se arrossegar per la temptació, però quelcom dins meu em diu: "Algun dia trobaràs algú a qui estimar i que et correspongui. No et rendeixis!". Aquestes paraules em donen ànims per viure un altre dia, fins que perdin el seu significat i se les endugui el vent.
Busco la companyia d'altres persones i sempre que trobo algú amb qui compartir un instant de la meva vida, ella desapareix deixant-nos en la intimitat. Ella és molt gelosa i sé que li faig mal quan estic amb altres companyies, aquesta és la meva venjança. Tot així, sempre acaba tornant i amb un somriure més gran a la cara.
Segueixo buscant la persona amb qui compartir el meu camí, però la moral decau i els ànims em traeixen. Si mai trobo algú que em pugui arribar a estimar Ella deixarà d'existir per a mi. Una frase arriba a la meva ment: "Si sabés que el món s'acabava demà, jo encara plantaria un arbre." L'esperança sempre és la darrera en morir.

Comentaris

  • l'esperança...[Ofensiu]
    Capdelin | 02-05-2005 | Valoració: 10

    sempre és la derrera en morir... què guapo!
    la soletat... de vegades cruel, colpidora, melangiosa, assecadora, llagrimera... altres vegades, salvadora, reflexiva, relaxada... i altres vegades també, curadora temporalment i falsa amiga...
    peró... la soletat és la buidor de... si la sabem omplir... pot ser fins i tot, medicinal... i una vegada ens hem curat... cerquem companyia per caminar...
    una abraçada!!!

  • La soledat ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 12-03-2005

    El teu relat m'ha recordat una cançò d'en George Moustaky, una de les meves preferides "Ma Solitude" ....

    A la trobada no vèrem parlar gaire, vejam si a la pròxima xerram una mica més ...

    Una aferrada

    Conxa

  • Se com et sents! (o et senties)[Ofensiu]
    Baiasca | 12-03-2005

    Hola! Et vaig veure a la trobada, però no vaig tenir ocasió de dir-te res...

    Doncs dir-te ara, que m'ha agradat aquest text, perquè té pinta de ser un mirall del que sents, i quan reflectim el que sentim, els textos son sempre més sentits, tant pel que escriu, com pel que llegeix...

    No et desanimis, espolsa els llençols a l'aire, i ja veuràs que Ella, marxarà... :)

    Lady Aliena

l´Autor

Foto de perfil de white_wolf

white_wolf

7 Relats

24 Comentaris

12008 Lectures

Valoració de l'autor: 8.71

Biografia:
La lluna és la meva mare i protectora. Quan es mostra als simples mortals com nosaltres, els meus cants li dedico des del fons del meu cor.

____________________________________

Un escorpí volia creuar un riu i com no ho podia fer sol va demanar ajut a una granota. La granota li va preguntar:
- Ets un escorpí, com sé que no em picaràs i em mataràs un cop hagim creuat el riu?
- Confia en mi.
- D'acord.
L'escorpí es va pujar sobre l'espatlla de la granota i aquesta nedant va començar a creuar el riu. Un cop eren a meitat de recorregut l'escorpí va picar a la granota i aquesta, mirant-lo amb ulls tristos li preguntà:
- Perquè m'has picat? Ara morirem els dos.
- Ho sento no ho he pogut evitar. Sóc un escorpí.
____________________________________