Soledat transparent

Un relat de: Bonhomia
Palmera aglutinada de cargolaires, cargols amarats de saba, suc de flor de bosc feréstec, fred de nitor, nitor de simbiosi, paraules de dolçor... quan tinc el cor colpit, m'arrauleixo a la meva habitació i somric.

Els estels s'entremesclen, la buidor no existeix quan a la meva intimitat no li manco jo... el fred impressiona els meus instants, vaig enfilant cap a la meva cova de mancança però de lucidesa, de timidesa i a voltes de por, que plorant me'n faig ressò.


Sergi : )

Comentaris

  • No sé si és [Ofensiu]
    Nonna_Carme | 21-12-2012

    perque estic cada cop més "espesa " però el primer paràgraf no l'he entès.Tal vegada m'ha faltat saber el significat de "nitor " i no ho trobo al diccionari.
    No volia que , en aquestes dades et faltés la meva felicitació i la meva més càlida abraçada .
    I molt bon any nou !

  • un conjur[Ofensiu]
    Fidel Català | 27-11-2012

    d'entrada semblava un conjur, i finalment m'he deixat captivar per les paraules. i m'han encisat, alguna cosa deuen tenir company!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513933 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.