Sóc una merda

Un relat de: Victre
Sóc feble,
flonjo,
tou,
brut,
llefiscós,
greixós,
un mitjamerda tarat,
covard,
remenat,
podrit,
vomitiu,
cregut,
fugaç,
babós.
Però no sóc obedient.

Comentaris

  • De quin color ets?[Ofensiu]

    Francesc vicenç garcia
    rector de vallfogona

    A UN ASSUMPTO LLÉPOL (començament)

    No serà persona cuerda
    ni manco estimada en res,
    ni tampoc bon portuguès
    qui dirà mal de la merda.
    Que encara que sia verda,
    blanca, negra, parda o groga,
    no és just que ningú se moga
    per dir que sia dolenta,
    perquè, encara que és pudenta,
    és antiquíssima droga...

  • Felicitats, l’adob és molt necessari[Ofensiu]
    kefas | 11-08-2018

    Ho dius perquè ho saps o perquè t’ho ha explicat algú ?

  • Cregut[Ofensiu]
    SrGarcia | 08-08-2018

    Amb tote les coses que dius que ets, em sorprèn que diguis que ets cregut, la veritat.

  • Afegeixo...[Ofensiu]

    Ah! me n'havia oblidat... ha estat tota una sorpresa conèixer a la comentarista Nonna_Carme. Per tan encertades i sàvies paraules i és que cal escoltar la gent gran. L'experiència és la mare de la ciència. un petó, com si fossis la meva mare, Nil. Et llegiré...

  • Hi torno.[Ofensiu]

    Hi torno... Mira et demano disculpes per valorar el teu poema negativament. Ara tothom dirà de mi: guaita qui parla! El que fa els poemes més libidinosos... Però deixant de banda que sóc una persona tocada per la bellesa -vull dir que, si per mi fos, esborraria tots els mots grossos: lletjos, barroers i mal sonats dels diccionaris-.
    La meva intenció era prevenir-te del mal us que has fet d'aquestes paraules emprades en el teu poema cap a la teva persona i prou. Jo a vegades no puc evitar dir-me que sóc "una merda" o un desastre, o un fracassat... I és que quan ho dic o ho diem, sempre hi ha un xic de raó. Això és auto-fuetejar-se. I el que ens cal més que mai és dir-nos, sinó tenim ningú que ens les digui, és el meu cas, coses boniques, no et sembla? Pel que fa a la referència bíblica, només és una curiositat. No sóc de cap religió, la meva única creença és mirar de ésser bona persona... una abraçada, Nil.

  • No em crec ni una paraula[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 07-08-2018

    del que dius de tu.
    Crec que ets una persona molt eixerida i que sap que , amb aquest títol,
    tindrà més d'un lector.
    Et felicito per no ser obedient.
    Una abraçada, mitjamerda tarat.

  • JO SÓC.[Ofensiu]

    Quan Moisès preguntà a Déu el seu nom per tal de que el oble d'Israel el conegués. Déu li respongué: JO SÓC EL QUE SÓC, HO SÓC. A les escripyures diu, tot allò que demanis en el meu nom et serà concedit. Que vol dir això? Que tot allò que possis rere del JO SÓC et serà dat. Vet ací el poder del JO SÓC...


  • Apocalíptics i integrats[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 07-08-2018 | Valoració: 10

    Quan estudiava a la facultat de Ciències de la Comunicació, diferenciàvem entre els apocalíptics i els integrats. Els primers ho qüestionaven tot; els segons, tot ho acceptaven. Tu deus ser dels primers. I me n'alegro! Una forta abraçada.

    Aleix

  • Esborrau[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 07-08-2018 | Valoració: 10

    Et comento el poema no pas per a elogiar-lo, ans tot el contrari. Per a reprovar-te que et diguis a tu mateix tot aquest munt de despropòsits del més baix calibre. Com pots definir-te de forma tant negativa. A la teva biografia dius que ets psicòleg i acupuntor. Doncs qui voldrà posar-se a les teves mans si dius que ets un brut i a més una persona que rosega l'anima per terra. Ja sé, que només és un poema i tal volta un joc. Però si tinguessis nocions de quàntica no faries aquestes afirmacions. Perquè la paraula té un gran poder d'actuació i si aquesta quan es materialitza per escric, encara més. Parlo seriosament... Jo de tu esborraria el poema, sinó vols ésser víctima de les teves mateixes paraules. Consell d'una persona que sap de que va el tema...Nil.

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96006 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.