Sobre l’arena calenta

Un relat de: Naiade

Estirat sobre l’arena gruixuda de la platja que ens hem fet nostra, assaboreixo les sensacions tantes vegades viscudes, el ventijol acariciant-me el cos nu, rebent els rajos del sol suau de principis de tardor...
Sento la fressa lleugera dels seus cossos posseïts pel desig. M’agrada entreobrir els ulls i mirar-los una estona, deixant-me arrossegar a poc a poc per la sensació plaent que ells, afamats, gaudeixen amb pressa . Veig les mans d’ell, fortes i ossudes, resseguint el cos d’ella amb desfici, prement i masegant la carn ferma i elàstica de la Nina que amb els ulls tancats es delecta amb satisfacció. Em deixo anar amb les imatges ben vives a la retina, començo a sentir com m’acaricien les mans sedoses d’ella i amb el temor de que tan sols sigui una quimera, deixo entrar una lleu visió a través d’una escletlla a les parpelles . Ella em mira, em desitja, m’incita... Quasi no puc suportar resistir-me al pessigolleig que em provoca el seu tacte...
- Sam, véns o què, diu en Nil impacient.
Ara sí que entro en escena, i ens fonem els tres. Tornem a experimentar aquella sensació de plenitud, de ser un sol cos, que tan sols obtenim quan estem junts, en comunió.

Comentaris

  • Propera publicació de l'ARC[Ofensiu]


    Benvolgut/uda relataire:

    Com ja deus saber, des de l’ARC hem encetat la iniciativa d’editar, mitjançant una plataforma digital de publicació, el recull dels microrelats guanyadors i seleccionats de l’anterior convocatòria del Concurs ARC de Microrelats “Secrets”. Edició que ja és un fet: SECRETS.

    La bona acollida d’aquesta proposta ha fet que ens plantegem la possibilitat de donar-li continuïtat. I aquesta és la nostra intenció.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada el passat mes de desembre i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens autoritzessis a comptar amb el teu microrelat perquè sigui inclòs en el proper recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic (associacio.relataires@gmail.com), el text que t’indiquem al final d’aquest comentari tot fent un copiar i enganxar i complimentant les teves dades.

    Esperem que aquesta nova iniciativa de l’Associació de Relataires en Català et sembli interessant.

    Cordialment,

    Comissió Concursos


    TEXT AUTORITZACIÓ – Cal fer un copiar i enganxar, emplenar les dades personals, i enviar al correu de l’ARC: associacio.relataires@gmail.com

    En/na ......................................................................................................... amb D.I. número ......................................... i nick relataire ........................................................ AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat seleccionat del mes de ......................................, del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Sentiments” que s’editarà a finals de 2012 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a.

  • Inventari de sensacions[Ofensiu]
    Frèdia | 08-01-2012

    Sentir l’arena gruixuda, el ventijol, els rajos de sol, la fressa dels cossos posseïts pel desig, el plaer de veure la mà d’ell resseguint el cos d’ell, una mà forta damunt un cos elàstic, el tacte de les mans sedoses d’ella que no són una quimera sinó una realitat, en definitiva el pessigolleig del desig, la plenitud del gaudi... Ens regales un relat breu on fas un inventari de sensacions, un cant a compartir el plaer, un cant a la vida. Breu i magnífic, Naiade, m’ha agradat molt. El meu desig: per molts relats tan reeixits en aquest 2012.

  • Molt, molt bò![Ofensiu]
    copernic | 08-01-2012

    Un començament d'una sensualitat vaporosa i incitant, una narració que s'arrossega pels pendents del desig i un final sorprenent que és la cirereta del pastís. Enhorabona!

  • Esclat de sensacions[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 03-01-2012 | Valoració: 10

    Un relat que regalima sensualitat per tots els porus de la pell estirada sobre la platja.
    Un esclat de sensacions sobre la sorra calenta.
    Molt bo, Naiade.

  • el millor per tu[Ofensiu]
    J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 01-01-2012 | Valoració: 10

    Hola Montserrat,
    Quina pluja de sensacions banyats sobre l’arena calenta, mirades, sensualitat, pensament, desig, passió... quantes coses arrossega aquest relat...
    Una abraçada amb el desig de que l’any que acabem de començar sigui el millor per tu,
    Lluís

  • L'abraçada de l'arena[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 31-12-2011 | Valoració: 10

    Un relat preciós Montserrat, de prosa poètica tan mediterrània, tan nostra, tan propera als que vivim al costat d'una platja. Ahir, mentre treballava, em va trucar l'Olga, estirada a la platja de la Mar Bella. Ens deixarem endur pel ressò de les ones i un cert misteri. Una forta abraçada i bon any nou!

    Aleix

  • quanta delicadesa...[Ofensiu]
    joandemataro | 30-12-2011 | Valoració: 10

    i sensualitat hi ha en aquest relat, amb to poètic, on es descriu el desig des de fora i des de dins... preciós montserrat

    jo també et desitjo una entrada d'any ben feliç i t'agraeixo molt el teu contacte durant tot aquest any que ja acaba

    fins aviat, una abraçadeta

    joan

  • Podriem dir que...[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 29-12-2011

    té aquest relat un començament gairebé poètic i ens encamina pel món d'unes paraules que ens mostren l'objecte del desig, el cos que estimula i de mica en mica la poesia es transforma en descripció planera, efectiva i acabes amb una descripció ben natural, diria que sense cap toc de poesia, però amb l'efectivitat literària que li escau al relat. Ben podria ser una forma d'entendre el desig. Poesia en començar i quotidianitat en acabar.

    És una manera molt personal de veure-ho, està clar.

    Bon Any Montserrat!

  • Apassionat i tendre alhora[Ofensiu]
    brins | 24-12-2011 | Valoració: 10

    L'arena gruixuda, el ventijol, els rajos de sol...són elements molt ben escollits per al context d'un relat com aquest; li atorguen molta bellesa i caliu; els has sabut incloure molt bé dins d'una història que ens presenta una passió tan especial, i ho has fet amb delicadesa i finesa de paraules.

    Desitjo que passis unes FESTES molt felices, Montserrat,

    Un petó,

    Pilar

  • Desig i plaer[Ofensiu]
    Unaquimera | 15-12-2011 | Valoració: 10

    Tant sobre l’arena com entre les línies d’aquest relat, els sentiments destaquen, vívids i clars: el plaer i el desig són tan protagonistes de l’escena com els tres personatges humans que la interpreten.

    Breu, però condensant sensacions, el text serveix de vehicle fidel al missatge que vol transmetre i ho fa amb efectivitat, ja que la sensualitat primer i l’erotisme després es desprenen dels mots i agafen cos propi.

    T’envio una abraçada abans que acabi la tardor que anomenes al començament de l’escena,
    Unaquimera

  • Molt ben tractat![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 15-12-2011

    Un desig triplicat deliciosament descrit. M'ha agradat molt, Naiade!
    A veure si me'n surto amb el tema que el tinc molt verd, encara. A veure si madura ja, i pren una mica de color com el que tu has creat... amb molt tacte, he... he!
    Et felicito, Montse, amb un petonàs ben fort,

    Mercè

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Naiade

Naiade

246 Relats

1711 Comentaris

274313 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Fa temps que escric, necessito plasmar el que porto dins. També m'agrada pintar, pel mateix motiu.
Però escriure per un mateix no té cap gràcia, necessito estar en contacte amb gent que també li agradi i poder compartir i intercanviar opinions, consells.
Varen parlar-me de relatsencatala i aquí estic, satisfeta de formar-ne part.

R en Cadena



(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Lèvingir en va encadenar i jo he passat la cadena a orchid i entortilligat. També a gaia1, Follet, Blaumar i Atlàntida

Per qualsevol cosa aquest és el meu e-mail:

mlloretp@gmail.com