Sobre la merda autèntica

Un relat de: Bonhomia

Li agraeixo al firmament tota la merda que m'està tirant perque la disfruto. Encara que sigui merda, si la saps assaborir, et pots sentir feliç, ja que és merda del cel. No és que ara m'hagi donat per degustar merda, el que passa, més aviat, és que és l'únic que hi ha. Els meus sentiments es fonen, doncs no tenen lloc ni a qui dirigir-se. Ja no em puc sentir més sol. Si m'hi sentís, no m'hi sentiria, perque estaria mort.
Anant pel carrer sembla que la gent vagi molt decidida, però decidida a fer què... si el poc que hi ha que parteix de la nostra imaginació ja està fet i més que enterrat. Ara més aviat són màquines decidides, simplement a fer quelcom absurd, com llegir-se un llibre que hauria de ser a les escombraries o projectar un treball que no donarà cap mena de satisfacció autèntica.
No hi ha res a fer. Quan et sembla que et pots trobar bé fent quelcom, l'energia se'n torna cap al lloc d'on ha vingut, i després desapareix. No suporto la falsedat que els sistemes mediàtics creen al voltant nostre. Sembla que haguem d'anar tots etiquetats amb algun tipus de tonteria. Els rostres de la gent ho diuen tot, jo ja ho he dit: manca d'autenticitat. Perque la gent fa coses perque l'aprecïin, però ningú sap apreciar res. I a sobre et vénen a dir que fagis les coses amb delicadesa. Però si no tens ganes ni de fer-les... en fi, ens veiem un altre dia.

Comentaris

  • els punts sobre les i....[Ofensiu]
    Sonyes | 21-06-2006 | Valoració: 10

    M'ha agradat, l'he trobat molt encertat i realista, sovint et pots trobar sol i abatut. Encara que a mi em passa de tant en tant.

  • visceral[Ofensiu]
    daniroura | 23-05-2006 | Valoració: 10

    i ben escrit.

  • molt bona reflexió[Ofensiu]
    Bruixot | 21-05-2006

    disgressió o vomitada, el que prefereixis! Bé, vomitada en el bon sentit de la paraula, que els rapinyaries bé vomiten el que han menjat per alimentar la seva descendència!

    M'he sembla curiosa la frase: el poc que hi ha que parteix de la nostra imaginació ja està fet i més que enterrat doncs coincideix una mica amb un altre cosa que acabo de penjar també que es diu a les palpentes, Bé, el que jo he penjat és més vomitada encara que la teva, plena de trossets mal digerits. Ah, i el títol és d'allò més cridaner, em sembla que ja no recordo com fer títols cridaners...

    En resum, m'ha agradat que encara hi hagui gent que sigui capaç d'escriure coses sense embuts i divertides!

    Xavier

  • Jajaja...[Ofensiu]
    N | 21-05-2006 | Valoració: 10

    ric...però no pel que diu el text, sinó per com ho diu. la sinceritat és màxima, i jo quan trobu alguna cosa sincera ric, i somric...per què pocs cops passa...i la sinceritat és una cosa que m'agrada gaudir.
    Pel que dius...sí...la gent és falsa...i tornem al tòpic típic de..."quan més envoltat de gent estigui més sol em sento"...és un tòpic sí..però és un dels més certs...i dels més...putons (perdona per l'expressió).
    El que dius..que si et sentissis més sol estaries mort...és un sentiment que jo també he experimentat molts cops...però no sé per què...mai em dura massa...suposu que si em durés molt no ho aguantaria.
    Ànims...molts ànims...

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514854 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.