Sobre la gespa.

Un relat de: Arwen_herm

Jec a la gespa amb la ment allunyada, absent, sense cap pensament que entorbi la meva tranquilitat sobre aquella superfície flonja.
L'olor de la terra humida m'infla els pulmons i me'ls neteja de tota la contaminació que empasso durant la resta de la setmana.
Se sent refilar un ocell perdut i sol i brunzir una abella que no aconsegueix destorbar el més mínim la meva tranquilitat.
Els meus peus nuus acaricien la herba que em produeix un pessigolleig agradable, i les meves mans també l'acaricien suaument
Jec a la gespa amb el cap sobre el seu estómac, però ell no s'imuta. No sembla molestar-li el més mínim el meu pes. Fins i tot hauria dit que dormia si no fos perquè amb una mà m'acaricia entre els cabells, suau i lentament, fent-me un tendre massatge. Em pot transmetre el que sent en cada carícia, en cada moviment de cada cabell subjecte al meu cap.
Lentament la seva mà rellisca del cabell a la meva esquena i em frega sobre el recorregut de la meva columna vertebral acariciant-me l'esquena, els braços... el subconsient.
Agraïa aquestes mostres espontànees de tendresa. Senyals sense la més mínima importància aparent, però plenes de significat i de sentiment. Aquells senyals eren els que em demostraven que encara estavem units, tant com sempre, o tant com mai, que tot i que estiguem allà estirats, perduts en un recondit racó de món, sense més companyia que el brunzit de l'abella (que es repeteix insistentment) i més diàleg que aquestes mostres d'afecte.

Comentaris

  • Reitero...[Ofensiu]
    bdjer | 01-04-2006 | Valoració: 9

    ... el que ja han comentat abans, descrius perfectament la escena i transmets molt bé els sentiments, desprenent molta tendresa. És veritat que a vegades una carícia ens pot transemtre mil senstiments sense necessitat de res més.

    Un petó, et segueixo llegint!

    Bdjer

  • Felicitat[Ofensiu]
    redgerds | 22-01-2006 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt. És mol macu i tendre, i reflecteix mol bé la felicitat i la pau interior de l'amor i de l'ambient que has creat.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Arwen_herm

Arwen_herm

13 Relats

7 Comentaris

15427 Lectures

Valoració de l'autor: 9.17

Biografia:
La veritat es que la meva biogràfia no és massa extensa. Vaig néixer, vaig llegir i ara escric perquè és la millor manera que he descobert per trobar-me a mi mateixa.

lisasimpson08@hotmail.com
pim_pam_plof@hotmail.com