Sobre els Reis Mags

Un relat de: pilotari
Sobre els reis Mags.

Vull tornar a escriure la carta als reis un mes abans de l'hora per ser el primer dels amiguets en tindre-la i fer la millor lletra que podia per que ho entengueren millor.

Mai he preguntat als meus pares si alguna vegada han arribat a tirar-la a la bústia, només se que m'emocionava per que sempre coincidien en regalar-me una cosa de les que els demanava a la llista.

Tampoc he investigat sobre que feia la meua iaia amb les garrofes i dolços que els deixava mentre anava a l'entrada del poble, tots els anys hi havia un rei que no tenia fam i no menjava cap dels dolços que tenia al seu platet.

No em puc explicar per que totes les meues amistats li tenien por al rei negre, Baltasar, i jo estava molt emocionat cada vegada que ell m'entregava els regals pertinents...

Ara que les meues cosines s'emocionen confeccionant, millor que ho feia jo, la carta als Reis Mags, i ploren d'alegria com ho feia jo quan obrin els regals, tinc molt clar que vull tornar a creure amb la màgia dels Reis Mags

Comentaris

  • Il·lusió[Ofensiu]
    natasha | 11-01-2011

    Veure la il·lusió dels petits en la nit de Reis és d'aquelles coses que m'encanta presenciar... la meva cosina sense anar més lluny es va espantar en tenir-los a la vora mentre sa germana em picava l'ullet.
    Il·lusió, ingenuitat... móns perfectes que en créixer...
    Una abraçada