Situacions (II)

Un relat de: NiNeL

Ara hi és. He d'aprofitar, no puc esperar més temps, que si no tornarà a fugir i perdré l'oportunitat. On eren? Ah, aquí. Aquestes aniran bé. Mira que són lletges, no sé com pot anar aquesta dona així pel carrer! Bé, a mi m'han de servir per altres coses.

Millor me les pos en sortir al corral, que si no estaré dues hores per arribar-hi. No hi ha qui camini, amb aquests tacons! Au, ara veurem... no, no basta. Torna enrere.

Ja és mala sort que les tengui totes dins capses. A veure, aquestes no tenen quasi sola, aquestes... no. Aquestes! Com a mínim són més altes que les altres. Provarem... corre, Arnauet, corre... uix, per poc! Per què punyetes han de fer les parets tan altes? Torna a l'habitació. Espavila, nin!

Després he de pensar a desar-ho tot, que amb la mala llet que té encara hauré de tornar a menjar aquell torró amb cucs. Anem a veure... cag en dena, quin parell! Amb aquestes segur que hi arrib! Ara, me fa una mica de vergonya posar-me-les. Ja és perquè ella no me les veurà, però si qualque veïnat guaita des dels pisos... bé, tot sigui per la causa.

Au, ara concentra't, posa-te-les així com toca, corda-te-les per no caure. Quin ridícul, amb aquestes tiretes fermant-me les cames. Bé, crec que així bastarà, ara només faltaria que se n'hagués anat. Au, aixeca't, estira't i...

Senyora! Senyora, per favor! Perdoni que la molesti, pot tornar-me la pilota, que m'ha caigut dins ca seva?

Comentaris

  • Si us plau, espero Situacions III...[Ofensiu]
    Leela | 18-01-2006

    M'agraden molt aquestes situacions, sobretot per la capacitat que tens d'observar una situació donada amb els ulls de diferents persones, un nen en aquest cas!

    Enhorabona!

    Leela

  • un somriure[Ofensiu]
    terinya | 11-10-2005



    és el que ha produït en mi aquest relat.

    He hagut de reprimir la rialla, doncs no es pla posar-se a riure sola.

    Què bo! realment tens una imaginació desbordant i un cervell on hi viuen els més estranys i diferents personatges
    en perfecte sincronia...

    realment el teu cap és un món ple de combinacions....

    I els teus relats ens ajuden a gaudir uan mica del que bull allà dins...i sí, a vegades cal llegir-los un parell de vegades o tres, però qui diu que això és un problema i no un plaer?

  • Devessell[Ofensiu]
    salroig | 03-10-2005

    Sort que soc a casa. M'he perdud.

  • Tiamat | 01-10-2005

    m'ha costat més entrar en aquest minirelat que en l'anterior, potser perquè la gràcia està en què no s'entengui fins al final. El problema amb què em trobo amb aquests relats curts que no s'entenen fins al final, és que vaig llegint un seguit de frases, que no sé de què van, i com que veig que falta poc pel final, m'impaciento, llegeixo ràpid, i llavors, es perden tots els detalls que tu havies donat a les frases anteriors, perquè, mica en mica, s'anessin lligant al final (no sé si he explicat gaire què volia dir..). Però crec que, més aviat, aquest és un problema de lectura meu. No sé si a altra gent li passa...

    Uix.. crec que no m'he explicat gaire.

    Bé, tot i que l'idea d'aquest també la trobo molt bona, m'agrada més com està escrit l'anterior.


    Felicitats, de totes maneres, i seguiré esperant més situacions d'aquesta família..

l´Autor

Foto de perfil de NiNeL

NiNeL

72 Relats

190 Comentaris

96212 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Si voleu contactar amb jo, escriviu-me a
tocatdelala (arrova) gmail.com

Vos recoman els relats de salroig.