Singlot

Un relat de: PESSIGOLLES

Tot va començar un dia quan vaig agafar les maletes i me'n vaig anar al poble . No podia estar més a la ciutat , era insuportable !
Quan ja portava uns dies allà , una nit vaig decidir-me per anar a sopar fora . Me'n vaig anar a un restaurant prop del poble , molt acollidor per cert . Va venir una senyora a atendrem , vaig demanar una amanida i una botifarra. Mentre esperava el meu sopar vaig veure com el noi de darrera meu em mirava amb una mirada plena de tendresa , em va sorprendre d'allò més !
Em van portar la amanida i al costat del plat em vaig trobar un paper plegat el vaig desembolicar i deia :
-Hola em dic Marc et menjaria a petons m'hi deixes ?
Em vaig quedar tan bocabadada que em va agafar singlot . Em va fer molta gràcia i vaig decidir contestar-li vaig treure la llibreta i el bolígraf i li vaig dir :
-Hola , jo em dic Emma . M'encantaria . Vols volar al móns dels somnis dins aquest avió de paper? O no t'atreveixes ? - Vaig transformar el paper amb un avió de paper em vaig girar i el vaig deixar anar . Va anar just a la seva taula .
Em van portar la botifarra i al costat hi havia un paper que deia :
-Clar que m'atreveixo! Pujar amb l'àngel més bonic del món és tot un plaer ! un petó ple de xocolata
Vaig acabar-me la botifarra i vaig demanar un tallat descafeïnat .Li vaig voler contestar aquella encisadora i original conversa que ens portaven a metres i que utilitzàvem transports com avions i li vaig dir :
-Si vols et porto al món més màgic que hi ha ! t'envio en aquest avió de paper i una invitació molt dolça .
De seguida vaig rebre un avió de paper , la veritat es que era molt més bonic que el meu , deia :
-M'encantaria i seria un plaer poder anar amb tu aquest món però no pot ser . Aquest singlot que tens te'l podia treure d'una manera molt senzilla , t'hi jugues alguna cosa ? Saps quin dia és avui?
Em vaig posar molt nerviosa era un noi fantàstic , perfecte no se'n podia anar i desaparèixer com la boira , vaig escriure molt ràpidament i li vaig enviar un altre avió de paper que deia:
-Perquè no vols venir ? si et trec la bogeria , els teus ulls parlen per si sols . M'hi jugo un petó d'enamorada als teus llavis amb un xic de mel ensucrada . Avui és dia 23 ...
Vaig rebre la compte i m'he la vaig trobar amb un paper plegat i una rosa vermella . Vaig desplegar el paper i deia :
-Si desitges una cosa amb totes les forces és fàcil que es compleixi . Acomiada't del singlot ... Fet! , amb mel ensucrada :P .
Vaig mirar la rosa vermella i vaig veure unes lletres entre els pètals : 23 d'abril , Sant Jordi .
Em vaig girar i no el vaig veure el cor se'n va accelerar no hi era a la taula , s'havia anat. No sé pas com s'ho va fer però em vaig tornar a girar i el singlot se'm va parar de cop .Vaig rebre un petó amb mel ensucrada ....
Va deixar anar dues paraules al aire en tota aquella nit :
-Tant maca com t'imaginava ....



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de PESSIGOLLES

PESSIGOLLES

22 Relats

15 Comentaris

22680 Lectures

Valoració de l'autor: 9.18

Biografia:
doncs el de sempre una noieta de 16 anyets amb sempre un somriure , amb màgia pel cos somiant desperta " sueño más despierto que dormido " m'encanta estar al meu núbul i baixar de tan en tan per veure que se'n fa del món . Sóc de barcelona , amb ganes d'escriure relatets amb un pesic de màgia .

Res més a dir ...

per alguna coseta ... xuuush@gmail.com