Simfonia celestial

Un relat de: walrusluli
El 26 març de 2027 és una data que el jove Tobias Gruber mai oblidarà. Dos mesos, tres setmanes i cinc dies després de la seva petició a la Ingrid, finalment van signar l’hipoteca d’un petit però acollidor estudi situat al bell mig del casc històric de Viena. Ell una jove promesa del violí, ella una científica amb un futur brillant esperant-la. Esgotats després d’un llarguíssim dia de trasllat, han quedat adormits, mans agafades sota els llençols, tant aviat els caps han tocat el coixí.

Una dolça melodia, executada amb passió, precisió i a un volum considerable, ha despertat en Tobias a les tres del matí. Lluny d’estar enfadat, aquest està profundament commogut pel què considera la peça musical més sublim que ha escoltat mai. Encuriosit, decideix sortir en busca de l’origen del concert, vestit només amb el pijama malgrat l’intens fred nocturn de Viena.

Veu llum en un pub que probablement és tant antic com la ciutat. No li sona haver-lo vist mai, però hi entra sense pensar-s’ho dues vegades. Immediatament es sent avergonyit. Mai es podrà perdonar haver irromput a la celebració del 200 aniversari de la mort de Beethoven, durant l’actuació de Mozart ni més ni menys, en pijama i sabatilles.

Comentaris

  • Re: Ostres![Ofensiu]
    walrusluli | 17-03-2019

    Si, el relat era per a participar el mes passat, però desgraciadament no vaig arribar a temps. Gràcies per la vostra feina!
    Oriol

  • Ostres![Ofensiu]

    Hem vist que ja has penjat un relat aquest mes, així que l'últim consell del missatge anterior ja queda fora de lógica.


    Gràcies per participar!


    Associació de Relataires en Català - ARC

  • tenim dubtes/ Fora de concurs?[Ofensiu]

    Benvolgut relataire,

    tenim seriosos dubtes de si el teu relat està dins la temàtica del mes de març en el Concurs ARTS, que toca el tema de teatre o dansa. Diríem que el que toques és del mes passat, la música.

    Deixarem a criteri del jurat del concurs la decisió.

    Associació de Relataires en Català (ARC)

    PS

    Si fos del mes passat, quedaria fora de concurs, i en aquest cas encara et queden uns dies per presentar un nou relat.

  • Re: Colpidor.[Ofensiu]
    walrusluli | 14-03-2019

    Moltíssimes gràcies Nil! Comentaris com el teu animen molt a continuar escrivint! Salut,
    Oriol

  • Colpidor.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 11-03-2019 | Valoració: 10

    Un relat fantàstic i d'ensomni. Per a un amant de la música trobar-se immers en un escenari com aquest, malgrat haver interromput el concert en homenatge a Beethoven, devia de representar la cosa més sublim de la seva vida. A amí m'ha colpit i la cosa curiosa és que ho narres amb una senzillesa que el fa amè i romàntic. Avant mestre! Nil.