Silenci

Un relat de: Alexandre Roa Casellas

A la biblioteca, el silenci i la quietud hi dominaven. No hi havia ni una ànima. En Marc observava aquell espectacle deliciós, tranquilitzador. Era emocionantíssim sentir el rellotge, com si fos el que donava el ritme al seu cor. Creia que es podia passar tota la vida allà, assegut, al mig de la biblioteca, en silenci. Però, interrompent aquells minuts de plaer, el grinyol de la porta va iniciar un compte enrere, una cursa entre ell i el destí. Ell va mirar, espantat, qui entrava. "Però si és tancat!-Va pensar.-Tancat amb clau!". Només ell la tenia, la clau. Només un fantasma podia entrar a l'habitació sense claus. De fet, no s'equivocava. Ell era qui entrava; ell era el que s'interrompia. No recordava el que havia passat minuts abans. Va observar la figura de la porta. "Sòc jo!". A l'instant, l'habitació va desaparèixer al seu voltant. Llavors va comprendre; un minut d'imatges es van projectar en la seva ment. Ara, el silenci seria infinit. Un plaer etern.


Comentaris

  • Escrius...[Ofensiu]
    Carolina | 21-07-2009 | Valoració: 10

    Escrius d'una manera molt cinematrogràfica Es nota que t'agrada!
    Un relat curs però intens...ben fet!

    A mi el terror també és un gènere que m'agrada molt; tant en literatura com en cinema.

    Una abraçada.


    Carolyna





l´Autor

Foto de perfil de Alexandre Roa Casellas

Alexandre Roa Casellas

16 Relats

12 Comentaris

17264 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig néixer el 21 de maig de 1992. Visc a Fornells de la Selva i sóc un apassionat cinèfil, amant de la literatura i devot admirador del metal i la música clàssica.
Dirigeixo petits curtmetratges a fi d'agafar pràctica en el cinema i escric relats com aquests que penjo a la pàgina per practicar la literatura.
La novel·la gòtica és la meva predilecta, així com el cinema negre i el thriller son els meus gèneres cinematogràfics preferits.
A través dels meus relats intento transmtre certa visió personal que tinc del món i, per damunt de tot, divertir-me.

alexandre_roa@hotmail.com