Silenci llarg (temàtica: fracàs)

Un relat de: Adeta

La conversa s'acabava allà? No, encara ens quedava molt per dir, pensar, plorar. Aquell silenci era, simplement una pausa per recobrar forces.

Em vaig fixar en que feies tu per recuperar-te deixant de mirar el buit de la terra. I et troba sentat intentant cremar un tros de fulla seca que caigué de l'arbre arribant al nostre banc. Et trobà i em desfeia... tot i el temps de estar discutint, tot i el temps que he perdut anant darrera teu... encara em desfaig. I sento i penso i ploro i callo... era un silenci massa llarg. Sentia enveja del encenedor que tocaves, que tenies a les teves mans, volia ser la fulla que cremaves per tenir l'escalfor que tu donaves, volia ser la roba que portaves per estar abraçada a tu, gelosia als teus cabells perquè jo també vull que em pentinis... Vas aixecar al cap, els teus ulls van mirar al horitzó i després el teu cap es va girar fins trobar-me... massa estona callats. Les meves llàgrimes no sortien a l'exterior però la tristesa rebossava al meu entorn.

Com dir-te que ja s'acabava tot allà! Si jo realment no volia i tu... bé, a tu tan se't en feia. Mai arribaré a entendre com una persona pot sacrificar-se tan per algú que tan sols vol una estona divertida. I comprenc, només, que mai m'arribaré a entendre.

Allò era la gota que feia vessar el got i no estava disposada a tornar-lo a buidar. Puc arribar a un punt. No aconsegueixo res per a mi gastant les meves energies pensant en sí algun dia tu pensaràs en mi o no, si t'importaré...

I ara que he de fer? No tornar a tenir-te en ment. Estar amb altres, passar-m'ho bé i tu passaràs a ser part del passat que estimaré amb bogeria sempre.. però del passat. Que mai diguis que jo no t'estimà... que per mi vas ser el món i ara t'has convertit en pols incrustada al meu cor.


Comentaris

  • Molt profund[Ofensiu]
    Nyaelven | 04-12-2006 | Valoració: 9

    És difícil posar fí a alguna cosa que no vols qua acabi. Molt bonic.

l´Autor

Foto de perfil de Adeta

Adeta

31 Relats

59 Comentaris

42179 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
HOLA! ja porto tres anys enregstrada aquí i encara que m'agradaria tenir mil i un relats no estic del tot descontenta. Crec que he escrit el que sentia quan ho sentia i gràcies aquest fet he pogut desfogar-me quan em calia fer-ho.

No sé si he millorat en el transcurs d'aquests anys però mai deixaré de ser qui sóc ni d'escriure i encara que no m'hen ensurti del tot bé...EI! que ningú és perfecte oi? Ni tan sols l'amor que nosaltres desitgem ^^

Sigueu feliços

Adeta