S'ho mereixia

Un relat de: Bonhomia

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Et regalimen per les cuixes sucs de la teva fruïta femenina que vaig triar per explotar. Els teus llavis bucals fan ostentació de desig anhelat, torçant-se. Només amb els dits, el teu sexe pot esdevenir una font de la teva tremolosa bogeria. Jo no sento res. I això forma part de l'espectacle. La meva presència es limita a investigar el plaer d'una dona. Sóc la màquina que no coneixes, mai l'endevinaràs. Perque no t'explicaré el que penso, el que amago de veritat.
Caus al terra amb un xiscle de desorientació, i demanes més treball a l'engranatge del teu òrgan. Però no, jo m'aparto i et miro com a la peça d'un museu, que sofreix demanant que el visitant mostri tot l'interès possible, preparada per a ser robada. I qui sap, aquesta peça, on anirà a parar. Potser la tancaran dins una altra vitrina, i tornarà el poderós i terrible zel.

M'has violat, acabo de presenciar l'escena, nostra, de tu que ets l'animal desesperat, i jo, que sóc la víctima que ho ha provocat. M'amenaces amb una pistola i em fas jurar. Perque si algú sap el que ha passat, jo ja no hi sóc.
Em deixes sol amb la consciència capgirada, amb por. I sento un odi molt profund per tu que mai havia conegut.

Comentaris

  • Home Sergi, t'agraiexo el comentari al comentari,...[Ofensiu]
    aleshores | 09-04-2010

    Pensava que no em "via" explicat i que m' "enrrollava"! Gràcies,...

  • Respostes[Ofensiu]
    Bonhomia | 09-04-2010

    A aleshores:

    Crec que has clavat el sentit del text.


    A margaret:

    Repeteixo el meu canvi de postura del meu comentari "Arrepentiment 2": el relat no em sembla gens horrible.
    A vegades la psicologia és hipnòtica i pot provocar tant en qui l'exerceix o estudia com en la persona que rep el tracte dins la consulta una distorsió de la realitat que pot dur a la víctima psicològica a una situació molt pitjor.


    A agustí coromina celma:

    De Sheakspeare no he llegit res. Tinc pendent "Romeu i Julieta". Dickens m'interessa. De Kipling em vull llegir "El llibre de la selva", d'ell tampoc n'he llegit res. De Hermann Hesse em vaig llegir "El Llop Estepari", que em va agradar però no massa, i "Siddharta", que no em va agradar. De Thomas Mann tinc pendent "La muntanya màgica". De Proust "A la recerca del temps perdut". De Hemingway "Festa". De Victor Hugo "Els miserables". Balzac també m'interessa. Virginia Woolf també. De Novalis tinc pendents els "Himnes a la nit". L'autora Katherine Mansfield no la conec, només l'he sentida anomenar.

  • Arrepentiment 2[Ofensiu]
    Bonhomia | 09-04-2010

    A veure, potser tenia un molt mal dia, eh? El relat no em sembla gens horrible. Crec que la violació prové de l'instint animal evolucionat cap a l'instint de la raó, que tants conflictes violents provoca en el món. No condemno aquest relat ni cap dels que he escrit.

    Ens podem sentir de moltes maneres possibles, llegint. No crec que això sigui culpa del qui escriu, doncs nosaltres tenim la nostra pròpia visió davant les coses.

    Retiro el perdó perque no té absolutament cap mena de sentit, per a això hi ha la possibilitat del comentari.


    Sergi

  • llegeix noi, llegeix[Ofensiu]


    Llegeix noi, llegeix bona literatura: Shakespeare, Dickens, Kipling, Hermann Hesse, Tomas Mann, Proust, Hemingway,Victor Hugo, Balzac, Viginia Woolf, Novalis, Katherine Mansfield...la llista és interminable. D'aquesta manera la teva imaginació anirà ben encaminada. De moment 0.

  • La imaginació és un do.[Ofensiu]
    - | 03-04-2010

    He vist que últimament, estàs renegant d'alguns del teus relats. I que t'han deixat algun comentari (sincer, segurament) de desaprovació. És veritat que, de vegades, escrius coses francament desagradables, però tothom hauria d'entendre que això és una pàgina d'escriptura, on per cert, hi he trobat relats molt, però que molt més truculents, crus, i violents que els teus. I són ficció, només faltaria!
    Jo voldria recordar-te que el pensament és lliure, i possiblement, el teu vola més enllà que molts, i això no és res de dolent, ni te n'has d'avergonyir, al contrari.
    I que ningú que et conegui una mica et jutjarà, creu-me.

    Una abraçada!

  • Horrible[Ofensiu]
    margaret | 01-04-2010

    No m'ha agradat gens aquest relat. Sóc psicòloga i no em vull extendre ni comentar els els punts ofensius però sincerament penso que és horrible

  • Jo entenc que víctima i botxí intercanvien papers[Ofensiu]
    aleshores | 01-04-2010

    cosa que en cert sentit és veritat. Vull dir que si bé la víctima real sempre és víctima, el botxí pot ser-ne (de víctima) a la seva vegada,...Y que en un moment posterior, la víctima pot arribar a ser botxí, per estrany que sembli.
    O sigui, que hi ha un efecte mirall i el que veiem a l'altra banda de l'espill som també nosaltres. Tot allò que passa a l'altre costat té a veure amb el que passa a aquest costat del mirall,...

  • Arrepentiment[Ofensiu]
    Bonhomia | 28-03-2010

    Fora del que diu en Pepe, amic meu, home tan savi com solidari, aquest relat em sembla horrible, té un morbo que esgarrifa. A mi mai m'han violat i no he sigut testimoni de cap violació. No sé què es sent i voldria que no ho sentís mai ningú. Per tant, dic: el condemno, condemno aquest relat com en condemnaria molts dels que he escrit, però això últim no sé si podré fer-ho, s'entén, a cada relat, doncs escric molt sovint i amb el nombre de relats que tinc no trobo per on començar, en tot cas, ara per ara, no sé en un futur si prendré una altra decisió, em permeto dir que potser faig el mateix amb un relat o potser amb algun més algun dia.

    Acabo de llegir una vegada més el relat i no em quadren algunes coses, com aquesta: el personatge que parla és masculí, i l'altra és una dona. Dóno un sentit linguístic dur en el qual una dona es pot sentir fatal, i un home el pot trobar ofensiu.

    En tot cas, demano un perdó, sincer, a tothom qui s'hagi esgarrifat al llegir el relat.


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513845 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.