S'ha acabat el bròquil

Un relat de: Cugat Vil·lajoana Robert

Relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, escric, relats, relats, relats, relats, relats, escric, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, jo, jo jo, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, scric, relats, rlats rlats, rlats, rlats, rlats, rlats, rlats, tinc la panxa plena i escric relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, jo, rlats, scric, tinc la panxa plena i relats, relats, relats, relats, relats… s'ha acabat el bròquil! S'ha acabat el bròquil de relataires i els aires de relat. Reflexió, autocrítica i reciclatge; progrés; renovació! tenim la panxa plena i n'estem farts de la golafreria de relats a la romana…: els més llegits, els més valorats, els menys llegits, els menys valorats, dynamós, moviment, alternança i nous aires de relats i relataires nous també (nosaltres mateixos però renovats!) una nova remesa de bròquil fins acabar-ne les existències! Fins acabar-ne les existències, fins a tocar fons i exclamar novament que s'ha acabat el bròquil, i sospesar el fet que potser estiràvem més del compte fins que el fil de relats a donat de sí, que potser hem endrapat d'allò més i que el que ara ens cal és digerir-ho tot, ens cal refer-nos, ens cal reescriure algunes coses i recomençar i continuar aleshores amb nous aires. Un cop refets, un cop reescrits, primer de tot la panxa farà rum rum, però de seguida descansarem a gust sabent que mai ens en mancaran i que sempre hi haurà més relats, en la justa mesura, relats, relats, relats, relats, harmonia, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, equilibri, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, hom escriu, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, relats, una família, relats…

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • "per donar i per vendre!"[Ofensiu]
    perunforat | 03-10-2007

    Un relat que comença i acaba tot cridant l'atenció!De fet el títol ha sigut el que m'ha obert la porta per trobar-te!El "s'ha acabat el bròquil" és una frase recorrent!
    Vinga va...que n'hi ha "per donar i per vendre" dóna un cop d'ull, estem tots renovats!i de fet... com els bolets, de bons i de dolents, que ens agradaran més o menys...però igual que gustos, colors...
    De totes maneres la teva crítica és constructiva, i tot el que és constructiu val la pena dir, escriure o cridar !
    Arreveure!

    Perunforat!

  • Com es nota...[Ofensiu]
    rnbonet | 13-07-2007

    ..., recollons! que ets filòleg!
    I que estàs fins els "webs" de certes pàgines 'programàtiques'.
    El relat, relat, relat....s'ho val. En la justa mesura!
    Salut i rebolica!

l´Autor

Foto de perfil de Cugat Vil·lajoana Robert

Cugat Vil·lajoana Robert

43 Relats

53 Comentaris

58656 Lectures

Valoració de l'autor: 8.53

Biografia:
Vaig nèixer un dia qualsevol alhora que unes d'altres cent personetes també ho feien en diferents parts del planeta. Per damunt de tot, el dia més important de la meva vida fou vora de nou mesos abans de que jo nasqués. Aquell dia els meus pares, embriagats d'amor i de primavera encetaren una cursa per la vida que encara ara resta plena de força. Increïble, no és cert? Ben viu i cuetejant (sí, sí, és clar, ara sóc jo el qui cueteja).

Aquí hi trobareu les meves obres literàries. No sóc cap Monzó ni cap Vila-matas, però m'agrada passar-m'ho bé mentres escric. I també m'agrada ensenyar les coses que he fet!

Voldria afegir el següent per als qui llegeixin els meus textos: moltes mercès per la vostra atenció.

A passar-ho bé família de lectors i escriptors.