Sexe

Un relat de: Canela fina
Sona: Piano & I, d’Alicia Keys
Truquen al timbre, ets tu.
Em mires als ulls i m’ensenyes un mocador de seda llarg, negre...
Em gires d’esquena i em tapes els ulls, puc sentir com les pestanyes llisquen per la seda i queden closes, esperant la foscor.
M’agafes de la mà i m’acompanyes a cegues pel passadís, noto la fredor del bany, t’atures i em respires a l’orella: _ Et vull banyar.
I comences pel vestit, desfàs la llaçada i l’obres per davant descobrint un cos calent, que espera amb impaciència ser tocat...
Cau a terra relliscant amb lentitud, com una carícia.
M’agafes el peu amb delicadesa i descordes la sandàlia, deixant els peus nuus i pujant cap als pits amb les mans com una fressa que recórrer la pell. Els pits alliberats i el meu sexe frisa per mostrar-se, m’agafes poc a poc i m’acompanyes a la banyera amb una aigua que bull apassionada, sento olor de cera i de perfum... La pell tensa dins l’aigua, amb la mà busques eriçar-la i acaronar uns mugrons que diuen prou, estic molt excitada... Em poses un dit, i dos, i tres... i em busques el clítoris per fregar-lo amb energia... mmm... para!
Et despulles i comparteixes banyera amb mi, per fi m’alliberes la vista... ets aquí, nu, esperant tot el que jo et pugui oferir...
M’estiro damunt teu i reculo com un felí fins a trobar amb la boca la teva cigala que emergeix entre l’escuma... mmm... L’abraço amb els llavis i me la poso dins, sencera, mentre panteixes de plaer, sota l’aigua et llepo, succiono... mmm...
I dius:_ Prou! De forma contundent, m’aturo. Em treus de l’aigua i m’eixugues amb la tovallola acuradament, sense descuidar cap detall... M’estires al llit i m’obres les cames, amb una carícia que em recórrer l’espinada, vols el meu cony.
M’arquejo de plaer mentre em vas resseguint tots els plecs, m’agafes pel cul per no deixar-me escapar i em petoneges, m’estires els mugrons amb la punteta de les dents i em mossegues el coll mentre m’acaricies l’esquena fins a l’arrel dels cabells, m’estires el cap enrere per buscar-me la boca, llengua juganera amb gust de sexe, mmm...
Aprofito que m’has deixat anar els cabells per posar-me damunt teu, t’estiro els braços en creu, no em pots tocar encara... et ressegueixo amb la llengua fins als dits de les mans, me’ls poso a la boca i gemegues, t’agrada... Et vull assaborir... et toco, et llepo, et passejo els pits per tot cos... fas bona olor, barreja de perfum i sexe.
Te l’agafo, està calenta i molt dura, li recordo on ha estat abans... però ara la vull entre les cames, em poso dreta i m’assec damunt teu molt lentament, fins a tenir-la tota dins... Tanquem les parpelles un moment per assaborir el moment però no podem evitar mirar-nos directament als ulls per començar a ballar. Em moc damunt teu amb suavitat, anant pujant d’intensitat fins arribar al galop desenfrenat. M’atures. _Encara no. Vull el teu culet, dius. Em poso de panxa a terra i t’ofereixo el què em demanes: _Tot teu.
Me’l menges, primer les galtetes i després amb més profunditat, em masturbes i crido de plaer. M’agafes fort per la cintura, sóc teva, ho sé... quan me la poses dins ja no puc més, estic absolutament fora de control.
I em folles desenfrenat, com si no hi hagués demà... Xisclo, crec que no puc ho suportar més... I ens correm alhora, moment d’espasmes incontrolats però connectats per l’èxtasi.
T’estires damunt meu i em fas un petó a l’espatlla, tendre, que clou aquest moment de complicitat que acabem de tenir.

Comentaris

  • T'agraeixo el comentari[Ofensiu]
    Canela fina | 30-06-2015

    Gràcies Maria, la imaginació no té límits i sempre et permet jugar a ser qui vulguis. M'afalaga que em vulguis continuar llegint.

  • Primera persona[Ofensiu]
    Maria Chêne | 30-06-2015

    M’agraden els relats eròtics en primera persona i, llegint el que dius a les dades biogràfiques, entenc la necessitat d’escriure, fins i tot en aquest tema.
    Llegir el teu relat em permet posar-me a la pell d’una persona que no sóc jo, però que vull saber que sent, que probablement serà força diferent al que he arribat a sentir mai. Per caràcter, sensibilitat o situació. Tot això és el que transmets.
    És irrellevant el biogràfics que siguin alguns detalls, una història viscuda una segona vegada segur que seria diferent. Els detalls són necessaris, però en el teu relat, l’essència és una situació eròtica, una relació amb una altra persona que vius d’una determinada manera.
    Et continuaré llegint.

l´Autor

Foto de perfil de Canela fina

Canela fina

48 Relats

291 Comentaris

58193 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Sempre he tingut la necessitat d'escriure, m'allibera.
Generar emocions en l'altre em fa sentir bé, per egocentrisme possiblement o potser per altruisme, m'agrada que la gent del meu voltant se senti a gust. Ves a saber...
Per cert, penso continuar utilitzant accents diacrítics, em declaro insubmisa a la nova normativa